Τρόπος Ζωής

Πέθανε ο πατέρας του Παύλου Σταματόπουλου – Πένθος για τον γνωστό δημοσιογράφο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του δημοσιογράφου, Παύλου Σταματόπουλου, καθώς ο πατέρας του έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής (13.4.2024). 

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η οποία εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ο γνωστός δημοσιογράφος, Παύλος Σταματόπουλος, απουσίαζε από την εκπομπή.

Η παρουσιάστρια που πέρα από συνεργάτης είναι και στενή φίλη και κουμπάρα με τον Παύλο Σταματόπουλο, εμφανίστηκε εμφανώς συγκινημένη τονίζοντας πόσο δύσκολη είναι μια τέτοια στιγμή στη διαχείρισή της.

«Είναι μια δύσκολη εκπομπή για το “Χαμογέλα και πάλι” γιατί χθες είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Παύλου. Για μένα ο Παύλος είναι αδελφός, αλλά δεν αφορά μόνο τον Παύλο αυτό αλλά αφορά όλη την οικογένεια της εκπομπής μας, γιατί είμαστε οικογένεια πια… Έχει την αγάπη, τα συλλυπητήρια από όλους. Αυτές οι στιγμές ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολες.

 

Χθες έγινε ξαφνικά αυτό. Δεν ήταν κάτι που περιμέναμε. Θα πάρει φυσικά τον χρόνο του. Όλοι ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολες στιγμές για να διαχειριστεί κάποιος, όχι τηλεοπτικά, αλλά γενικότερα. Του στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, ένα φιλί, ξέρει ότι είμαστε εδώ για εκείνον» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

To άρθρο Πέθανε ο πατέρας του Παύλου Σταματόπουλου – Πένθος για τον γνωστό δημοσιογράφο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button