Επικαιρότητα

«Έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική – Θα πήγαινα στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα» (vid) – Galaksias.com

«Όταν ακούω αυτά τα πράγματα με τη 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο», είπε ακόμη η γνωστή ηθοποιός

H Μαριάννα Τουμασάτου για μια ακόμη φορά ήταν αποκαλυπτική και μίλησε για την υπόθεση του Κολωνού αλλά και για το γεγονός ότι είχε σκεφτεί να πολιτευτεί. 
Καλεσμένη στο “Χαμογέλα και Πάλι”, για ακόμα μια φορά  ήταν αποκαλυπτική στη συνέντευξη που παραχώρησε. 

Η ηθοποιός μίλησε για την υπόθεση του Κολωνού και την πρόταση της εισαγγελέως για την πολλαπλή σεξουαλική κακοποίηση δωδεκάχρονης. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε: «Θέλω να είμαι δίπλα στην κόρη μου, χωρίς να «ενοχλώ». Ήμασταν χθες στην Χαλκίδα οικογενειακά και είδα πολλά παράξενα βλέμματα μεγάλων ανθρώπων να «κοιτούν» την κόρη και τις ανιψιές μου. έχει επιτραπεί ο κανιβαλισμός. Ακούμε όλα τα μουρλά, και μας παρουσιάζουν τα μουρλά ως «κανονικά». Όταν ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να «σπάσω» το δικαστήριο. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί υποκινώ βία. Ανακυκλώνουν τη βία, μας κάνουν να νιώθουμε βίαια συναισθήματα». 

Στη συνέχεια η Μαριάνα Τουμασάτου, προχώρησε σε μια αποκάλυψη καθώς όπως ανέφερε, είχε σκεφτεί να πολιτευτεί και μάλιστα είχε προτίμηση να ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα:

«Έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ. Θα πήγαινα στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα. Δεν έχω καταλάβει την πολιτική γραμμή του Στέφανου Κασσελάκη και τον ίδιο ως πολιτικό πρόσωπο», συμπλήρωσε αναφορικά με την ενασχόλησή της με τα κοινά.
 Όσον αφορά τις αντιδράσεις που προκαλούν οι δηλώσεις της η ίδια ανέφερε:

«Πολλές φορές μου στέλνουν μηνύματα με υβριστική διάθεση. Είναι σαφές ότι είναι κομματικά και κακόγουστα από όποιο κόμμα και αν είναι», κατέληξε.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button