Επικαιρότητα

Συντετριμμένος και μετανιωμένος εμφανίστηκε ο λιμενικός στον εισαγγελέα – Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Συντετριμμένος και μετανιωμένος εμφανίστηκε ο λιμενικός στον εισαγγελέα – Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (vid)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο λιμενικός μετά από μαραθώνια απολογία: «Κατέστρεψα τη ζωή μου» φέρεται να είπε

«Για μερικές κούτες τσιγάρα…» φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ότι ήταν ο λόγος που έμπλεξε ο 47χρονος Λιμενικός από την Κρήτη ο οποίος κατηγορείται για δωροληψία και ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος. Ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με περιοριστικούς όρους. 

Ο επίορκος λιμενικός κατά πληροφορίες φέρεται να ζήτησε συγνώμη, να δήλωσε μεταμέλεια και να είπε ότι νιώθει ντροπή, όμως δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες ούτε τις έκνομες πράξεις που του αποδίδονται. Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος, που υπηρετούσε ως λιμενοσταθμάρχης, συνελήφθη από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ ύστερα από περίπου 2-3 μηνών παρακολούθηση από τον υπερ-κοριό, καταγράφοντας στοιχεία σύμφωνα με τα οποία έπαιρνε «δώρα» λεφτά και τσιγάρα από καπετάνιους και εταιρείες προκειμένου να μην κάνει έλεγχο στα διαπλέοντα πλοία.

Επιπλέον τα «μαύρα» χρήματα φέρεται να τα επένδυε σε κέντρο διασκέδασης, ακίνητα και να είχε και προθεσμιακούς λογαριασμούς ενώ κατά άλλες πληροφορίες δε δίστασε να σκεφτεί να χρησιμοποιήσει και το όνομα της συζύγου και της μητέρας του για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button