ΕνημέρωσηΠολιτική

Ροκ σταρ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα – Μπήκε και κάθισε σε τρακτέρ, selfies με τους αγρότες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο που έχουν διοργανώσει οι αγρότες στο Σύνταγμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο Σύνταγμα λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και συνομίλησε με αγρότες που βρίσκονται στο σημείο ενώ χαρακτηριστικό είναι πως μπήκε και κάθισε μέσα σε ένα τρακτέρ.

Μάλιστα είχε θερμή συνομιλία με αρκετούς αγρότες, οι οποίοι μάλιστα του προσέφεραν και ένα λουλούδι, ενώ έβγαλε φωτογραφίες με δεκάδες κόσμου που βρίσκονται στο Σύνταγμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ουσιαστικές λύσεις προς τους αγρότες και να υλοποιήσει τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό που από τους αγρότες που βρίσκονται στο σημείο και τα κινητά πήραν…φωτιά από τις selfies.

υλοποιώντας τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους αγρότες ενώ τα φλας πήραν φωτιά από τον κόσμο που ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του.

 

 

To άρθρο Ροκ σταρ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα – Μπήκε και κάθισε σε τρακτέρ, selfies με τους αγρότες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button