Τρόπος Ζωής

Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή μου έλεγαν «γιατί μ’ αυτόν, μπορούσες να είσαι με εφοπλιστή» – Galaksias Portal News

Τις σοκαριστικές και άκρως εξοργιστικές ερωτήσεις που δεχόταν όταν έγινε γνωστή, ακόμη και φίλους της, η σχέση της με τον Ετεοκλή Παύλου αποκάλυψε σήμερα (26.01.2024) η Ελένη Χατζίδου

Με αφορμή μια δήλωση της Δήμητρας Παπαδήμα, η Ελένη Χατζίδου αποφάσισε να κάνει μια προσωπική εξομολόγηση για τα όσα άκουσε (!) όταν ξεκίνησε να έχει σχέση με τον Ετεοκλή Παύλου. 

«Ευτυχώς τέτοιου είδους ερωτήσεις δεν γίνονται από δημοσιογράφους και στην τηλεόραση αλλά στη γειτονιά, στο Instagram ή στο Twitter…

Εγώ με το που γνώρισα τον Ετεοκλή και είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν: “εσύ γιατί είσαι με αυτόν;”», περιέγραψε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star.

«Το διανοείστε; Και μετά που είδαν πώς είμαστε, τον χαρακτήρα του και πώς μου φέρεται, μου έλεγαν: “πω πω, πώς θα βρούμε κι εμείς έναν Ετεοκλή;”. Μα με τα μυαλά που έχεις δεν θα βρεις ποτέ», συμπλήρωσε.

«Εγώ τους ανθρώπους αυτούς τους είδα μετά, τους συνάντησα και μιλήσαμε, δεν ξέρουν ότι το γνωρίζω. Είναι λογικό να σου δημιουργούνται τέτοιες απορίες αλλά τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να είναι ανοιχτά», τόνισε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

  

«Από το κοντινό μου περιβάλλον οι φίλες μου είχαν περισσότερο την περιέργεια το πώς είναι στο σπίτι, στη σχέση. Υπήρχαν όμως και άνθρωποι που μου έλεγαν: “εσύ θα μπορούσες να είσαι με έναν εφοπλιστή, με έναν τέτοιο ή με έναν άλλο”», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή μου έλεγαν «γιατί μ’ αυτόν, μπορούσες να είσαι με εφοπλιστή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button