Επικαιρότητα

«Το μάτι ματς… γυάλιζε, αλλά τώρα έρχεται ο τελικός» (vid) – Galaksias.com

Στην αποφασιστικότητα, στη μαχητικότητα και το πάθος που είχε η Εθνική μας ομάδα στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας.

«Το μάτι μας γυάλιζε», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος, που έριξε τους τόνους για τον τελικό με τη Γεωργία.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε για την προετοιμασία, είχαμε τρομερά μεγάλη συγκέντρωση. Βγάλαμε τρομερό πάθος στον αγώνα, θέληση, το μάτι γυάλιζε, ήμασταν συγκεντρωμένοι 100% και πετύχαμε μία ευρεία νίκη. Τελείωσε όμως και από αύριο ξεκινάμε προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό.

Η θέληση και το πάθος που βάζουμε είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία, δείχνουμε πόσο πολύ θέλουμε να είμαστε στη Γερμανία το καλοκαίρι. Είχαμε χαρούμενοι αλλά κρατούμε τον ενθουσιασμό χαμηλά.

Ξέρουμε τι είμαστε, έχουμε ακούσει πολλά, η χαρά είναι όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά για το πόσο γυαλίζει το μάτι μας, το πάθος που έχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους, ελπίζω να είναι κάποιοι στη Γεωργία, είναι σημαντικό που καταφέραμε να γεμίσουμε το γήπεδο, με αυτούς δίπλα μας μπορούμε να πάμε πιο ψηλά.

Υπάρχει αυτοσυγκράτηση, ήμασταν συγκρατημένοι στα αποδυτήρια, ξέρουμε τι γίνετε, δεν είναι μικρό αυτό που κάναμε αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε και την Τρίτη για να πάμε στο Euro, αυτός είναι ο στόχος μας. Πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά την Τρίτη και να προκριθούμε».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button