ΑθλητικάΕνημέρωση

Επιβλητική πρόκριση για την ομάδα του Βαλβέρδε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας – Galaksias Portal News

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε επίδειξη δύναμη στον αγώνα ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας και πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 και την πρόκριση στο μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαγιόρκα.

Έχοντας κερδίσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Αθλέτικο Μπιλμπάο χρειαζόταν έστω την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, αλλά τα κατάφερε με πιο επιβλητικό τρόπο, αφού “σάρωσε” με τρία γκολ την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ με τον Ινιάκι Γουίλιαμς στο 13′ και διπλασίασαν το σκορ με τον αδερφό του, Νίκο Γουίλιαμς στο 42′, “καθαρίζοντας” το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ο Γκουρουθέτα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 62′, σε ένα παιχνίδι όμως που είχε και μία μεγάλη διακοπή λόγω ενός προβλήματος υγείας οπαδού στην κερκίδα.

Ένταση υπήρξε παράλληλα και εκτός γηπέδου, όπου οι οπαδοί της Αθλέτικ Μπιλμπάο έκαναν τη… νύχτα μέρα πριν από τον αγώνα, χωρίς όμως να λείψουν και τα επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button