Κόσμος

Πλήθος κόσμου στο Βενετσιάνικο Καρναβάλι – Galaksias.com

Μοναδική εμπειρία για χιλιάδες επισκέπτες, το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου, ήταν το βενετσιάνικο καρναβάλι στο Ναύπλιο, που θυμίζει ταινία εποχής.

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το «Βενετσιάνικο Καρναβάλι», όπως συνηθίζεται να αναφέρεται, ένας θεσμός που καθιερώθηκε το 1998 και αναφέρεται στο πέρασμα των Ενετών και το αποτύπωμα που άφησαν στην πόλη, στον τομέα των τεχνών, αλλά και την αρχιτεκτονική του Ναυπλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Με σημείο εκκίνησης την πλατεία Τριών Ναυάρχων και τερματισμό την πλατεία Συντάγματος ντόπιοι και επισκέπτες παρακολούθησαν τους πρωταγωνιστές της Commedia dell΄Arte σε μια περιπατητική παράσταση μεταφοράς στον χρόνο από την εποχή της Βενετοκρατίας, στο σύγχρονο Ναύπλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Σε μια αυτοσχέδια κωμωδία πρωταγωνίστησαν βενετσιάνικες φιγούρες του 16ου αιώνα, με τα Ντόμινο και τον Αρλεκίνο. εντυπωσιάζοντας το κοινό που χόρεψε στους ρυθμούς της ταραντέλας.

Οι γιγαντόκουκλες της ομάδας Αrt25 μεταμφιεσμένες σε υπέρ ήρωες συμμετείχαν στο ξεχωριστό καρναβάλι δρόμου του Ναυπλίου που άφησε για ακόμα μια χρονιά άριστες εντυπώσεις.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button