Τρόπος Ζωής

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού τους – Galaksias Portal News

Την γέννηση του μωρού της ανακοίνωσε η Σούκι Γουότερχάουζ με μία ανάρτηση της στο Instagram το οποίο απέκτησε με τον ηθοποιό Ρόμπερτ Πάτινσον

Η Σούκι Γουοτερχάουζ, ούσα μανούλα μοιράζεται στα social media για πρώτη φορά ένα στιγμιότυπο με το μωρό της που ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο. Ο αρραβωνιαστικός της Ρόμπερτ Πάτινσον έχει επιλέξει να μην έχει λογαριασμούς στα social media.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι εθεάθη δημόσια για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του μωρού στα τέλη Μαρτίου σε οικογενειακή τους έξοδο, στο Λος ‘Αντζελες με τον πρωταγωνιστή να σπρώχνει το καρότσι, όπως ανέφερε η Daily Mail.

Το φύλο και το όνομα του παιδιού δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια.

Στην ανάρτησή της η νέα μαμά κοιτάζει γλυκά στην κάμερα, καθώς έχει το μωρό στην αγκαλιά της, τυλιγμένο σε μια κουβέρτα με σχέδιο καρδιάς. Την συνόδευσε γράφοντας στη λεζάντα: «Καλώς ήρθες στον κόσμο άγγελε».

Αμέσως μετά αρκετοί διάσημοι φίλοι της Suki Waterhouse άφησαν τις ευχές τους στα σχόλια όπως η Paris Hilton που έγραψε: «Συγχαρητήρια, αγάπη! Τόσο ευτυχισμένοι και οι δύο!» η Lauren Sánchez, η Alyssa Milano η Gracie Abram και η Jessica Miller.

Το διάσημο ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια κρατά εξαιρετικά χαμηλούς τόνους στη σχέση του.

To άρθρο Ρόμπερτ Πάτινσον και Σούκι Γουότερχαουζ: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button