Υγεία & Διατροφή

«Άμυνα και συγκέντρωση με Ολυμπιακό» – Galaksias Portal News

Στα προημιτελικά θα λύσει τις διαφορές του, το ζευγάρι του περσινού τελικού, Ολυμπιακός και Περιστέρι. Στις 18:00 την Παρασκευή (16/2, COSMOTE SPORT 5 HD), οι «κυανοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν την… έκπληξη και ν’ αποκλείσουν τον back to back Κυπελλούχο Ελλάδας. Ο 39χρονος Πειραιώτης Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού το 1997, θα τα δώσει όλα για τη νίκη του Περιστερίου.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «κυανοκίτρινων», ο Ξανθόπουλος εξήγησε: «Για να έχεις πιθανότητες να κερδίσεις τον Ολυμπιακό απαιτείται πολύ καλή απόδοση 40 λεπτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε: «Παίζουμε ένα παιχνίδι νοκ άουτ απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι το δεύτερο παιχνίδι νοκ άουτ που παίζουμε φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι για να έχεις αρκετές πιθανότητες να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς, πρέπει να έχεις για 40 λεπτά πάρα πολύ καλή απόδοση. Να μην έχεις κενά διαστήματα».

Συμπλήρωσε: «Επειδή η βάση μας είναι η άμυνα και όλα τα θετικά αποτελέσματα τα έχουμε πάρει κυρίως μέσα από την άμυνα μας, πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί. Να παίξουμε πολύ καλή άμυνα σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ελπίζω να βρεθούμε σε μια πολύ καλή επιθετική βραδιά, έτσι ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για μια νίκη απέναντι σ’ έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button