Επικαιρότητα

Επέστρεψε στην Κρήτη ο 34χρονος Δημήτρης που τον είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι (vid) – Galaksias.com

Ο 37χρονος δράστης εξακολουθεί να διαφεύγει τη σύλληψη, ενώ ο 33χρονος συνοδηγός του στο γκρι τζιπ βρίσκεται προφυλακισμένος

Μετά από 41 ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, που είχε δεχτεί σφαίρα στο επεισόδιο με τον αδίστακτο πιστολέρο στο Γκάζι, επέστρεψε σπίτι του. 
Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος Μαλιώτης είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι από τον 36χρονο πιστολέρο στο αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2023.
Είχε χειρουργηθεί στις 18 Δεκεμβρίου από τη χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νευροπλοήγησης το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου.
Το βλήμα που είχε δεχθεί ο άνδρας από τα Μάλια δεν είχε εξέλθει του κρανίου, αλλά είχε παρέμενε κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε περίπλοκη την επέμβαση.
Ο 34χρονος θα έπαιρνε εξιτήριο τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου από την Κλινική, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει για ακόμη λίγες ημέρες. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button