ΕνημέρωσηΠολιτική

Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα για τους αγρότες – Galaksias Portal News

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανακοινώσει άλλα μέτρα για τους αγρότες ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξη που έδωσε στον Alpha.

Όπως τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, τα όσα ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για το αγροτικό είναι οριστικά και δεν προτίθεται να δώσει οτιδήποτε παραπάνω.

«Η κυβέρνηση μας μετά το 2019 έχει διαχειριστεί πολλές κρίσεις. Το αποτέλεσμα είναι η προσπάθεια. Τα μέτρα είναι αυτά και δεν μπορεί άλλα. Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε μεγαλύτερους ελέγχους. Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας», ανέφερε σχετικά.

«Μέσα από τον διάλογο δεν νομίζω να φτάσουμε σε αδιέξοδο»

Για τις κινητοποιήσεις που έχουν κηρύξει οι αγρότες, ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως «με δεδομένο τα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν νομίζω να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Μέσα από τον διάλογο δεν νομίζω να φτάσουμε σε αδιέξοδο. Πιστεύουμε πως δεν θα βρεθούμε και η κυβέρνηση έχει καθήκον να υπερασπιστεί όλους τους πολίτες. Θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα όλων».

«Αισιοδοξούμε πως θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως η απόφαση της κυβέρνησης είναι ειλημμένη και δηλώνει αισιόδοξος για την ψήφιση του: «Η ψήφος των βουλευτών είναι κατά συνείδηση. Αισιοδοξούμε πως θα ψηφιστεί, έχουμε ξεκαθαρίσει τι κάνει και τι δεν κάνει. Δεν ακολουθούμε κομματική πειθαρχία στη Νέα Δημοκρατία. Είναι σημαντικό οι πολίτες να γνωρίζουν τι θέλουμε να κάνουμε».

Τέλος, παρά το τσουνάμι καταλήψεων στα μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως η εξεταστική, που είναι σε λίγες ημέρες, θα γίνει κανονικά.

To άρθρο Παύλος Μαρινάκης: Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα για τους αγρότες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button