ΑθλητικάΕνημέρωση

«Μετά από μία ιστορική σεζόν, να αντιμετωπίσουμε τις αδικαιολόγητες διαμάχες» – Galaksias Portal News

Οι προπονητές, οι παίκτες και οι διαιτητές της Euroleague εξέδωσαν μία κοινή ανακοίνωση για να ζητήσουν την προστασία της διοργάνωσης από όσους ασχολούνται μαζί της.

Η κοινή ανακοίνωση των ενώσεων της Euroleague κάνει λόγο για “περιττές και αδικαιολόγητες διαμάχες”, βάζοντας τη διαιτησία στο επίκεντρο και καλώντας άπαντες να δεσμευτούν για ενότητα. Προαναγγέλλει μάλιστα και ομάδα εργασίας με αυτό το στόχο.

Η ανακοίνωση από τη Euroleague

«Μετά από μία ιστορική σεζόν, θα θέλαμε όλοι να δείξουν τη δέσμευση και την ενότητά τους για την αντιμετώπιση ενός ζητήματος που δημιουργεί περιττές και αδικαιολόγητες διαμάχες.

Υπό το φως δημόσιων δηλώσεων που έγιναν σχετικά με την απόδοση των διαιτητών από διάφορα άτομα, από διάφορες ομάδες κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, θέλουμε να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στη δημιουργία θετικής ατμόσφαιρας, να γιορτάσουμε τους αγώνες και να προάγουμε τον σεβασμό.

Επίσης, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μία ομάδα εργασίας για την από κοινού ανάπτυξη πρωτοβουλιών που θα προάγουν τις αξίες του σεβασμού, του αθλητισμού, του υγειούς ανταγωνισμού για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε εκατομμύρια φίλους του μπάσκετ».

To άρθρο Παίκτες και προπονητές της Euroleague: «Μετά από μία ιστορική σεζόν, να αντιμετωπίσουμε τις αδικαιολόγητες διαμάχες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button