ΕνημέρωσηΠολιτική

Η Ελένη Πέτα στη Σφίγγα με τη μουσική παράσταση «Metamorfosis» – Galaksias Portal News

Η Ελένη Πέτα παρουσιάζει στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου τη μουσική παράστασή της «Metamorfosis».

Η Ελένη Πέτα είναι μια από τις πιο εμβληματικές φωνές της γενιάς της, που με την εκφραστική της ικανότητα και ερμηνεία αποδίδει μοναδικά τη συναισθηματική ατμόσφαιρα των τραγουδιών που επιλέγει, κατορθώνοντας να μας εκπλήσσει κάθε φορά με το ταλέντο και το πάθος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην μουσική παράσταση «Metamorfosis» συνεργάζεται με τους σολίστες της κιθάρας, Γιώργο Λιμάκη και Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, για να μας παρουσιάσουν μια που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως καλλιτεχνική μεταμόρφωση σε διαφορετικούς μουσικούς δρόμους και απρόσμενους μουσικούς συνειρμούς.

Προσεγγίζοντας τραγούδια γνωστά από τον Ελληνικό και διεθνή χώρο μεταμορφώνοντας τα, ενορχηστρωτικά και προσαρμόζοντας τα, στο ηχόχρωμα που προσδίδουν οι δυο κιθάρες!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγούδια όπως: Λόγια της Σιωπής, Φιλί στα Πέλαγα, Una Noche Mas, Απόδραση Κρυφή, Συ μου Xάραξες Πορεία, Άμλετ της Σελήνης, Νερό στη Βάρκα, Un Ano De Amor και πολλά άλλα ακόμη, γεμάτα έρωτα και πάθος, δημιουργούν ένα συμβολικό τοπίο συνάντησης και μια διάθεσης συνύπαρξης και ανταλλαγής συναισθημάτων.

Η Ελένη Πέτα έκανε τα πρώτα της βήματα διπλά στο Νίκο Παπάζογλου και έχει συνεργαστεί με πολλούς και σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες, συνθέτες, στιχουργούς, καθώς και μεγάλες ορχήστρες όπως η Καμεράτα Φίλων της Μουσικής, η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων, τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων κ.α. Πρόσφατα μάγεψε και το τηλεοπτικό κοινό στις επιτυχημένες σειρές «Μαύρο Ρόδο» του Mega και «Σασμός» του Alpha Tv με τα τραγούδια «Είχαμε Ορκιστεί» σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και «Απόδραση κρυφή» σε στίχους και μουσική του Νίκου Τερζή.

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, εξαιρετικός κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος της μπάντας Gadjo Dilo, είναι συνθέτης και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες και δημιουργούς σε δισκογραφικές δουλειές και ζωντανές εμφανίσεις. Το πρώτο του προσωπικό cd Ενατένισης κυκλοφόρησε το 2016.

Ο Γιώργος Λιμάκης, σπουδαίος μουσικός με κλασικές σπουδές και επιρροές από την παραδοσιακή μουσική, το φλαμένγκο, τη τζαζ και τη ροκ μουσική, έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με την ορχήστρα Σταύρου Ξαρχάκου, το σχήμα Improvisation a la Grecque, το τρίο Oceania κ.α.

Οργάνωση παραγωγής: Ερμιόνη Μπερτάνη

Ώρα έναρξης: 21.00

Eίσοδος: 12 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: more.com – sfiga.gr

Τηλ. Κρατήσεων: 211-4096149, 6987-844845

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button