Επικαιρότητα

Κοντά στο Κάστρο Βοιωτίας το κομβόι των τρακτέρ – Galaksias.com

Στα διόδια της Τραγάνας στο 125 km της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας βρίσκεται αυτή την ώρα η κεφαλή από το κομβόι των τρακτέρ που κατευθύνονται προς το Κάστρο της Βοιωτίας.

Στα 72 τρακτέρ που έφυγαν από τη Λαμία προστέθηκαν άλλα 10 από την Αταλάντη και συνεχίζουν αυτή τη στιγμή για να ολοκληρώσουν το ταξίδι της πρώτης μέρας μέχρι το Κάστρο Βοιωτίας. Μαζί τους αρκετά φορτηγά, πολλά από τα οποία είναι φορτωμένα με αγροτικά προϊόντα, όπως επίσης δεκάδες αγροτικά αυτοκίνητα.

Στο Κάστρο της Βοιωτίας όπου είναι και το μπλόκο των αγροτών, κατευθύνονται αλλά 6 τρακτέρ τα οποία είναι φορτωμένα σε φορτηγά αυτοκίνητα και ταξιδεύουν από τον Έβρο για την Αθήνα, ενώ παραμένει άγνωστο αν τα συγκεκριμένα τρακτέρ θα παραμείνουν στο Κάστρο για να συνεχίσουν την αυριανή μέρα ή θα προχωρήσουν προς την Αθήνα.

Στο Κάστρο της Βοιωτίας που τα τρακτέρ αναμένεται να φτάσουν την επόμενη ώρα, οι συνάδελφοι τους αγρότες, έχουν ετοιμάσει υποδοχή, ενώ έχουν ρυθμίσει και διάφορα θέματα που έχουν σχέση με την διανυκτέρευση και διαμονή όλων όσων θα φτάσουν εκεί. Αργά το βράδυ αναμένεται να γίνει μία σύσκεψη μεταξύ των αγροτών για να ρυθμίσουν λεπτομέρειες που αφορούν την αυριανή μέρα και την κάθοδο τους για την Αθήνα.

The post Κοντά στο Κάστρο Βοιωτίας το κομβόι των τρακτέρ appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button