ΕνημέρωσηΠολιτική

Ζήτησε να πληρώσει το ποτό του με 5λεπτά και τον μαχαίρωσαν – Galaksias Portal News

Την οργή του διευθυντή ενός μπαρ προκάλεσε ένας πελάτης στο Μπάρι, της Ιταλίας, όταν ζήτησε να πληρώσει για τα ποτά που ήπιε με κέρματα των πέντε λεπτών του ευρώ. Οι δύο άνδρες καβγάδισαν, προτού ο εργαζόμενος αρπάξει ένα μαχαίρι, τραυματίζοντας τον πελάτη στο κεφάλι και το χέρι.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στο Μόλα ντι Μπάρι. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, το θύμα ζήτησε να πληρώσει με κέρματα των πέντε λεπτών και ο δράστης αρνήθηκε. «Λεφτά δεν είναι κι αυτά;», φέρεται να είπε ο πελάτης. Οι δυο τους λογομάχησαν και στη συνέχεια ο 55χρονος διευθυντής πήρε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε στο κεφάλι και το χέρι τον 40χρονο πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές αρχές, όπου πήραν καταθέσεις από τους μάρτυρες, καθώς και υλικό από τις κάμερες του συστήματος ασφαλείας του μαγαζιού, όμως ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Έπειτα από έρευνα, ο 55χρονος εντοπίστηκε σε πρατήριο καυσίμων που είχε κρυφτεί. Κατά τη σύλληψή του, διαπιστώθηκε ότι είχε επιβαρυμένο ποινικό μητρώο, ενώ τώρα αντιμετωπίζει και κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ευτυχώς, το θύμα δεν υπέστη σοβαρά τραύματα και τώρα νοσηλεύεται στην πολυκλινική του Μπάρι.

Το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση βρέθηκε και κατασχέθηκε. Ο δράστης βρίσκεται τώρα στη φυλακή της πρωτεύουσας της Απουλίας και περιμένει να του απαγγελθούν και επίσημα κατηγορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button