ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ήταν προνόμιο που προπόνησα αυτή την ομάδα» – Galaksias Portal News

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν μίλησε για το μέλλον του μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από τη Γεωργία και τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την αποτυχία της Εθνικής Ελλάδας να προκριθεί στο Euro 2024, με το μέλλον του Ουρουγουανού τεχνικού στον γαλανόλευκο πάγκο να είναι αβέβαιο.

Ο ίδιος δήλωσε συντετριμμένος μετά την ήττα από τη Γεωργία και τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν ήταν ποτέ τυχερό. Ούτε στις κληρώσεις ούτε στα παιχνίδια που έδωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στον ALPHA:

Για το ματς: “Τεράστια λύπη. Οι παίκτες είναι συντετριμμένοι. Δεν είχαμε τύχη για δύο χρόνια. Δεν είχαμε τύχη στις κληρώσεις, δεν κερδίσαμε κάποιο ματς από τύχη. Για τους παίκτες το μόνο που έχω να πω είναι ότι έκαναν τα πάντα.

Παίξαμε δύο παιχνίδια, δεν δεχθήκαμε γκολ και κάπως δεν πήγαμε στο Euro. Τους ζήτησαμε να δώσουμε τα πάντα και το έκαναν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές να βοηθήσουμε την ομάδα. Υπήρξαν κίτρινες, τραυματισμοί, κράμπες. Οι τέσσερις αλλαγές έγιναν λόγω τραυματισμών. Ήταν κι αυτός ένας παράγοντας”.

Για το μέλλον του: “Ηταν προνόμιο να ήμουν σε αυτή την ομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον. Πέντε μέρες. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε. Είναι η ώρα να αναλύσουμε, να δούμε τι συνέβη απόψε”.

To άρθρο Συντετριμμένος ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας: «Ήταν προνόμιο που προπόνησα αυτή την ομάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button