ΕνημέρωσηΟικονομία

Πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών για ανάπτυξη εξαγωγών – Galaksias Portal News

Ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος προγράμματος κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων στην ανάπτυξη εξαγωγών υλοποιεί ο ΣΕΒ. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Skills4Jobs για Στελέχη Εξαγωγών».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΒ, ο πρώτος κύκλος προγράμματος κατάρτισης στελεχών ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2024 ενώ ακολουθεί ο 2ος κύκλος, στον οποίο θα συμμετάσχουν 20 άτομα, με τις αιτήσεις να υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και τις 14.2.2024.

Το «Skills4Jobs για Στελέχη Εξαγωγών» απευθύνεται σε νέους και νέες σε όλη την Ελλάδα, που έχουν αποφοιτήσει από την Ανώτατη Εκπαίδευση με μικρή ή χωρίς προϋπηρεσία στις εξαγωγές.

«O ΣΕΒ, αναγνωρίζοντας την έλλειψη δεξιοτήτων αλλά και νέων επαγγελματιών στον σημαντικό, για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, χώρο των εξαγωγών, ανέλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης και υλοποίησης του συγκεκριμένου προγράμματος.

Με στόχο τη δημιουργία των νέων στελεχών που θα απασχοληθούν στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ένα εντατικό πρόγραμμα κατάρτισης, ανάπτυξης τεχνικών αλλά και ήπιων δεξιοτήτων, με case studies, συμβουλευτική επαγγελματικής σταδιοδρομίας αλλά και εκπόνηση του δικού τους Export Strategy Plan.

Τα βιογραφικά των συμμετεχόντων έχουν προωθηθεί στις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ, με σκοπό την απασχόλησή τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο ΣΕΒ: Πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών για ανάπτυξη εξαγωγών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button