Κόσμος

Στην pole position για την απόκτηση του Μακσίμοβιτς το «τριφύλλι» – Galaksias.com

Μετά το deal με την Τραμπζονσπόρ για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα και την οριστική συμφωνία με την Μπαΐα για την απόκτηση του 32χρονου Βραζιλιάνου στόπερ, Βίτορ Ούγκο, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την κίνησή του για άλλη μία μεταγραφή «πρώτης γραμμής». Πρόκειται για την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου μεσοαμυντικού, Νεμάνια Μακσίμοβιτς.

Ο 29χρονος μέσος μένει ελεύθερος απ’ τη Χετάφε το προσεχές καλοκαίρι, έχει απορρίψει τις προτάσεις ανανέωσης που του έγιναν απ’ την ισπανική ομάδα κι ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του, του έχει καταθέσει μία πολύ μεγάλη προσφορά για να τον κλείσει -σε πρώτη φάση- για τον Ιούλιο. Κι εφόσον πάρει την «καλοκαιρινή» υπογραφή του, να «τρέξει» μετά τις συζητήσεις με τη Χετάφε για να πληρώσει ένα ποσό και να τον πάρει από τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον διεθνή Σέρβο άσο, που παίζει στη Χετάφε από το 2019 έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από την Ισπανία κι απ’ την υπόλοιπη Ευρώπη, όμως με βάση την πρόταση που έχουν καταθέσει οι «πράσινοι» στον ατζέντη του, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτή την στιγμή στην… pole position για την απόκτησή του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button