Κόσμος

Η συγγνώμη της Κέιτ Μίντλετον για την «πειραγμένη» φωτογραφία – «Μου αρέσει να πειραματίζομαι»

Συγγνώμη ζήτησε η Κέιτ Μίντλετον για την όποια σύγχυση προκάλεσε η φωτογραφία της για την Ημέρα της Μητέρας, αφού πέντε πρακτορεία την απέσυραν λόγω προβλημάτων επεξεργασίας ζήτησε με μήνυμα της στο X (πρώην Twitter).

Η Κάθριν, σε μια δήλωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του παλατιού του Κένσινγκτον, ανέφερε: «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία».

Η εικόνα, που τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ήταν η πρώτη της Κάθριν που είδε το φως της δημοσιότητας μετά την εγχείρησή της τον Ιανουάριο.

Στη δήλωσή της στο X, πρώην Twitter, η Κάθριν είπε: «Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για την όποια σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιορτάζουν να είχαν μια πολύ ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας. C.»

Διαβάστε ακόμη Σάλος με την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον – Ειδησεογραφικά πρακτορεία την απέσυραν ως «πειραγμένη»

Η φωτογραφία δείχνει την πριγκίπισσα καθιστή, περιτριγυρισμένη από την πριγκίπισσα Σάρλοτ, τον πρίγκιπα Λούις και τον πρίγκιπα Γεώργιο, με τον τελευταίο να την αγκαλιάζει.

Ήταν η πρώτη επίσημη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την επέμβαση στην κοιλιά της πριν από δύο μήνες. Έκτοτε έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button