Τρόπος Ζωής

Με Κωνσταντέλια και Βιεϊρίνια o ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου (17/2) την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/2, 20:30, Novasports Prime) στο γήπεδο της Τούμπας  για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που γιόρτασε τα γενέθλιά του (17/02/1969), δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τάισον, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης. Στη Νέα Μεσημβρία επέστρεψε και ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός έχει ενοχλήσεις από το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός αποστολής έμειναν, μεταξύ άλλων, οι Ράφα Σοάρες, Χάρης Τσιγγάρας και Ίβαν Νάσμπεργκ ενώ επέστρεψε σε αυτή, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Επιστροφή, σε αγώνα πρωταθλήματος, και για τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button