Τρόπος Ζωής

«Όλα καλά πια, σας ευχαριστώ όλους» – Η πρώτη ανάρτηση Μπισμπίκη μέσα από το νοσοκομείο

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον» έγραψε σε ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης, όπου αναρρώνει μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. 

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (08.03.24), ο Βασίλης Μπισμπίκης από την περασμένη Δευτέρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, μετά από ξαφνική αδιαθεσία και πόνο που ένιωσε στο στήθος.

Μετά από αμέτρητα μηνύματα που δέχτηκε, ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους του έστειλαν για περαστικά και στην ανάρτησή του έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους».

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός ένιωσε τους πρώτους πόνους στο στήθος τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, με τη Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο. Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο.

Αμέσως μετά την επέμβαση, μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του τελευταίου ορόφου με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερη.

To άρθρο «Όλα καλά πια, σας ευχαριστώ όλους» – Η πρώτη ανάρτηση Μπισμπίκη μέσα από το νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button