ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο αγώνας που θα χάσει ο Μπακασέτας και το ερωτηματικό μετ τον Τάισον – Galaksias Portal News

Στο ντέρμπι ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Τάισον αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τους δυο ποδοσφαιριστές να χάνουν από μια αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα στο 79ο λεπτό του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας ο Μπακασέτας πιάστηκε στα χέρια με τον Τάισον, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και οι δυο να πάρουν κόκκινη κάρτα.

Αυτή τους πράξη μάλιστα θα τους στοιχήσει ένα αγώνα από τα προσεχή παιχνίδια που θα δώσουν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο υπάρχουν διαφορές στην κάθε περίπτωση.

Και αυτό διότι ο Μπακασέτας δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Λαμία το προσεχές Σάββατο(17/02) στην Λεωφόρο, ωστόσο από την πλευρά του ο Τάισον έχει μια ιδιαιτερότητα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει αγωνιστική δράση στην Super League, όμως το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό μπορεί να μην διεξαχθεί, μετά από έτοιμα των «ερυθρόλευκων» κάτι που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μέσος θα χάσει την ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Η τελική απόφαση για τον ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα παρθεί την Πέμπτη(14/02) και ανάλογα την ημερομηνία διεξαγωγής του, τότε θα μαθευτεί ποιο παιχνίδι θα χάσει ο Τάισον.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο αγώνας που θα χάσει ο Μπακασέτας και το ερωτηματικό μετ τον Τάισον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button