Κόσμος

Η τύχη του Βασίλη βρίσκεται πλέον στα χέρια του Κωνσταντή! – Galaksias.com

Η Τζίνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν βλέπει τον Κωνσταντή να μπαίνει στο μαγαζί της Ζωής. Η Ηλέκτρα, μέσα σε παραζάλη, πηγαίνει στην κάμαρα του Παύλου. Του ουρλιάζει πως κατάλαβε το παιχνίδι του και πως τέλειωσαν όλα μεταξύ τους. Και πως αν πάει με την κόρη της, θα τον σκοτώσει. Ο Κωνσταντής κρύβεται στο εγκαταλελειμμένο σπιτάκι. Ξάφνου, το βλέμμα του πέφτει κάπου. Παίρνει στα χέρια του ένα κασετοφωνάκι. Το κασετοφωνάκι της Πόπης! Η Αθήνα φέρνει κι άλλα άσχημα νέα για τους Αρσινιώτες: ο Βασίλης βρίσκεται βαριά χτυπημένος στο ιατρείο της φυλακής. Ο Παύλος, τρομαγμένος απ’ το ξέσπασμα και τη συμπεριφορά της Ηλέκτρας της ζητάει να μείνουνε για ένα διάστημα μακριά. H Τζίνα θέλει να καταγγείλει τον Κωνσταντή για διγαμία, γεγονός που θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Ο Βασίλης ψυχορραγεί στο νοσοκομείο από τη βίαιη επίθεση των συγκρατουμένων του. Ο Κωνσταντής κατανοεί ακούγοντας όλες τις ηχογραφήσεις της Πόπης, πως κρατάει στα χέρια του την τύχη του Νικόλα, του Βασίλη και των οικογενειών τους. Τι θα κάνει τελικά;

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα νέα επεισόδια της συναρπαστικής ερωτικής δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα», που μεταδίδεται από τη Δευτέρα 4 έως και την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, στις 19:10.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 85ο. Η Τζίνα (Δήμητρα Στογιάννη) χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν βλέπει τον Κωνσταντή να μπαίνει στο μαγαζί της Ζωής. Ο Σωτήρης πιέζει την Ηλέκτρα να του πει τον πραγματικό λόγο που η Μάρω παραιτήθηκε. Η Ηλέκτρα, μέσα σε παραζάλη, πηγαίνει στην κάμαρα του Παύλου. Του ουρλιάζει πως κατάλαβε το παιχνίδι του, πως τέλειωσαν όλα μεταξύ τους και πως αν πάει με την κόρη της, θα τον σκοτώσει. Ο Κωνσταντής κρύβεται στο εγκαταλελειμμένο σπιτάκι. Ξάφνου, το βλέμμα του πέφτει κάπου. Παίρνει στα χέρια του ένα κασετοφωνάκι. Το κασετοφωνάκι της Πόπης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 86ο. Η Τζίνα συναντά τον Κωνσταντή. Υπάρχει δικαιολογία για τέτοια απάτη; Τη χιλιοπαρακαλά να μη μιλήσει στη Ζωή. Τι θα κάνει η Τζίνα; Η Δόμνα συναντά τον Σωτήρη. Αναρωτιέται αν συνεχίζει να δίνει στην Ηλέκτρα κρυφά χάπια. Αυτός της το παραδέχεται. Η Αθήνα φέρνει κι άλλα άσχημα νέα για τους Αρσινιώτες: ο Βασίλης βρίσκεται βαριά χτυπημένος στο ιατρείο της φυλακής. Ο Παύλος, τρομαγμένος απ’ το ξέσπασμα και τη συμπεριφορά της Ηλέκτρας της ζητάει να μείνουν για ένα διάστημα μακριά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 87ο. Η Μερόπη υποψιάζεται πως ο Παύλος έχει σχέση με την Ηλέκτρα, την ώρα που η Τζίνα θέλει να καταγγείλει τον Κωνσταντή για διγαμία, γεγονός που θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Ο Κωνσταντής το μαθαίνει και τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά στο εγκαταλελειμμένο σπίτι… Μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Μίμη τού αποκαλύπτει την αλήθεια για το εγκαταλελειμμένο σπίτι, αλλά και για την Πόπη και το κασετοφωνάκι της… Ο Κωνσταντής είναι ένα «play» μακριά από την αποκάλυψη της αλήθειας…

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 88ο. Ο Βασίλης ψυχορραγεί στο νοσοκομείο από τη βίαιη επίθεση των συγκρατούμενών του. Η Ηλέκτρα, επηρεασμένη από τα χάπια που της βάζει ο Σωτήρης κρυφά στο τσάι της, αρχίζει να χάνει το μυαλό της. Ο Κωνσταντής, ακούγοντας όλες τις ηχογραφήσεις της Πόπης, κατανοεί πως κρατάει στα χέρια του την τύχη του Νικόλα, του Βασίλη και των οικογενειών τους. Τι σκέφτεται; Τι θα κάνει τελικά;

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 89ο. Ο Νικόλας επιστρέφει και όλοι ένα αναρωτιούνται: πού γυρνούσε όλη νύχτα; Ο Κωνσταντής αναχωρεί, αφήνοντας πίσω του τη Ζωή αντιμέτωπη με τη νέα πραγματικότητα. Αλλά τι παίρνει μαζί στη βαλίτσα του; Ο Παύλος ζητά να λείψει για λίγο από το σχολείο, για να βρει την Ηλέκτρα. Δεν ξέρει, όμως, πως η Νεφέλη τον ακολουθεί. Στο νοσοκομείο της φυλακής, ο Βασίλης ζητάει να δει τον δικηγόρο του.

Νήσος Αρσινόη. Η Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή), μια γυναίκα εγκλωβισμένη στους ρόλους που άλλοι διάλεξαν για εκείνη, της καλής κόρης, συζύγου και μάνας, ασφυκτιά στην κλειστή νησιωτική κοινωνία. Παντρεμένη με τον –κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της– δήμαρχο της Αρσινόης Σωτήρη Βρεττό (Τάσος Γιαννόπουλος), η Ηλέκτρα έχει βαφτίσει την υποταγή καθήκον και την καταπίεση εγκαρτέρηση. Αναζητεί καθημερινά τις λίγες στιγμές ελευθερίας που της προσφέρει μια βουτιά στο ποτάμι και μια βόλτα με το άλογό της, μέχρι τη στιγμή που συναντιέται με το πεπρωμένο της.

Ο Παύλος Φιλίππου (Αποστόλης Τότσικας), ένας γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, καταφθάνει στην Αρσινόη για ν’ αναλάβει τη θέση του καθηγητή μαθηματικών στο γυμνάσιο του νησιού. Η Ηλέκτρα νιώθει ότι αυτός ο άντρας κρατάει το κλειδί της ελευθερίας της. Η ελευθερία, όμως, έρχεται πάντα μ’ ένα τίμημα. Ακόμα κι αν η Ηλέκτρα κατορθώσει να σπάσει τα δεσμά της φυλακής της, δεν μπορεί να ελευθερωθεί από το παρελθόν της…

Οι εφιαλτικές μνήμες της ξυπνούν με την επιστροφή του Νικόλα Βρεττού (Θανάσης Πατριαρχέας) στο νησί και ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Η Ηλέκτρα θ’ αναμετρηθεί με το παρελθόν της, αλλά και με τα όρια της ελευθερίας της και θα γράψει, έτσι, το πιο ιδιαίτερο και σκοτεινό κεφάλαιο στο ημερολόγιο της ζωής της.

«Ό,τι γράφει η μοίρα μελανό, ο ήλιος δεν τ’ ασπρίζει».

Παίζουν: Έμιλυ Κολιανδρή (Ηλέκτρα), Αποστόλης Τότσικας (Παύλος Φιλίππου), Τάσος Γιαννόπουλος (Σωτήρης Βρεττός), Κατερίνα Διδασκάλου (Δόμνα Σαγιά), Γιώργος Συμεωνίδης (Στέργιος Σαγιάς), Λουκία Παπαδάκη (Τιτίκα Βρεττού), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Πέτρος Βρεττός), Θανάσης Πατριαρχέας (Νικόλας Βρεττός), Νεφέλη Κουρή (Κατερίνα), Ευαγγελία Μουμούρη (Μερόπη Χατζή), Δανάη Λουκάκη (Ζωή Νικολαΐδου), Δρόσος Σκώτης (Κυριάκος Χατζής), Ειρήνη Λαφαζάνη (Δανάη), Όλγα Μιχαλοπούλου (Νεφέλη), Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου (Σοφία), Βίκτωρας Πέτσας (Βασίλης), Παύλος Κουρτίδης (Ορέστης), Μανώλης Γεραπετρίτης (Περλεπές- Διευθυντής σχολείου), Αλέξανδρος Πιεχόβιακ (Νώντας), Γκαλ Ρομπίσα (Μάρκος), Βασίλειος-Κυριάκος Αφεντούλης (αστυνομικός Χάρης), Χρήστος Γεωργαλής (Σεραφεντίνογλου), Γρηγορία Μεθενίτη (Πόπη), Ιφιγένεια Πιερίδου (Ουρανία), Αστέριος Κρικώνης (Φανούρης), Φανή Καταβέλη (Ελένη), Ευγενία Καραμπεσίνη (Φιλιώ), Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου (Ντίνος), Άρης Αντωνόπουλος (υπαστυνόμος Νίνης), Ελένη Κούστα (Μάρω), Αλκιβιάδης Μαγγόνας (Τέλης)

Σενάριο: Μαντώ Αρβανίτη, Θωμάς Τσαμπάνης
Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος, Γιάννης Μάνος
Ενδυματολόγος: Έλενα Παύλου
Σκηνογράφος: Κική Πίττα
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Εκτέλεση παραγωγής: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Παραγωγή: ΕΡΤ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button