ΑθλητικάΕνημέρωση

Στους τελικούς της Volley League οι πράσινοι – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο εισιτήριο για τους τελικούς της Volley League. Η ομάδα του Ανδρεόπουλου άλωσε και πάλι την έδρα του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Δικεφάλου του Βορρά με 3-1 σετ, έκανε το 3-1 στους ημιτελικούς και προκρίθηκε στους τελικούς, όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Μίλωνας.

Ο ΠΑΟΚ αναπτέρωσε τις ελπίδες του μετά τη νίκη του στην έδρα του Παναθηναϊκού στον τρίτο ημιτελικό, ωστόσο οι πράσινοι έδωσαν… απαντήσεις, τελειώνοντας τη σειρά στη Θεσσαλονίκη.

Το σύνολο του Ανδρεόπουλου επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ, παρά το γεγονός ότι έχασε με τραυματισμό τον Πρωτοψάλτη στο τρίτο σετ.

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Μίλωνας. Οι Πειραιώτες προηγούνται με 2-1 στις νίκες και είναι το απόλυτο φαβορί για να συναντήσουν τους πράσινους στους τελικούς και να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Όσον αφορά την εξέλιξη του τέταρτου ημιτελικού, ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 2-0 σετ. Ο ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του Πρωτοψάλτη, έβγαλε αντίδραση και μείωσε πολύ εύκολα σε 2-1, ωστόσο οι πράσινοι ήταν ανώτεροι στο τέταρτο σετ και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη.

Τα σετ: 21-25, 23-25, 25-18, 19-25.

 

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3: Στους τελικούς της Volley League οι πράσινοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button