ΑθλητικάΕνημέρωση

«Έκπληκτοι με την απόφαση της ΔΕΑΒ, οι κάμερες έχουν ήδη τοποθετηθεί» – Galaksias Portal News

Η Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοίνωσε ότι ο αγώνας Λαμία – ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Super League 1, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας ελλείψεων στην εγκατάσταση καμερών στο γήπεδο, γεγονός που έφερε την αντίδραση των γηπεδούχων.

Η Λαμία υποστηρίζει ότι είχαν καθυστερήσει να φθάσουν τρεις κάμερες, οι οποίες έχουν όμως πλέον ήδη εγκατασταθεί και απορεί γιατί δεν ελέγχεται ξανά το γήπεδο, για να υπάρχουν κανονικά οπαδοί, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Super League 1.

Η ανακοίνωση της Λαμίας

«Με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερωθήκαμε στις 22:11 (!) το βράδυ της Πέμπτης 7/3 με έγγραφο από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ότι εξαιτίας της μη ολοκληρωμένης λειτουργίας του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, (λόγω έλλειψης 3 καμερών που είχε γίνει η παραγγελία από το εξωτερικό και παρελήφθησαν εχθές και η τοποθέτησή τους έχει ήδη σήμερα ολοκληρωθεί) ο αγώνας της Κυριακής 10/3 (65 ώρες πριν) με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών!!

Πληροφορούμε ωστόσο τον φίλαθλο κόσμο ότι πλέον το ΔΑΚ Λαμίας είναι 100% σύννομο και πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις διεξαγωγής ασφαλούς αγώνα και καλούμε όλες τις αρμόδιες Αρχές για έλεγχο και πιστοποίηση της σύννομης λειτουργίας του συστήματος παρακολούθησης του γηπέδου μας, 55 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Και τελικά αναρωτιόμαστε: Θέλουμε κόσμο στα γήπεδα ή όχι;».

To άρθρο Διαμαρτυρία από τη Λαμία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Έκπληκτοι με την απόφαση της ΔΕΑΒ, οι κάμερες έχουν ήδη τοποθετηθεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button