ΕνημέρωσηΟικονομία

Ρεπόρτερ και μεταφραστής ξεσπούν σε κλάματα για την πρόκριση σε ζωντανή μετάδοση! – Galaksias Portal News

Απίστευτες εικόνες εκτυλίσσονται στην εθνική Συρίας με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να οδηγεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας για πρώτη φορά στην ιστορία του στη νοκ-άουτ φάση του Ασιατικού Κυπέλλου και την συγκινησιακή φόρτιση να χτυπά κόκκινο!

Ο Ομάρ Κριμπίν ήταν η «χρυσή» αλλαγή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, καθώς με το γκολ που πέτυχε στο 76΄ κόντρα στην Ινδία (1-0) η Συρία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον επόμενο γύρου του ασιατικού Κύπελλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόκριση. Είμαι περήφανος για τους παίκτες επειδή κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες και δεν δίστασαν να κάνουν θυσίες. Μπήκαμε στο παιχνίδι με ένα σκοπό. Να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση.

Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ, αλλά να προχωρήσουμε όσο μακρύτερα γίνεται στη διοργανώση», δήλωσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά την λήξη του ιστορικού ματς. Σε εκείνο το σημείο τόσο ο Σύρος ρεπόρτερ, όσο και ο μεταφραστής του άλλοτε τεχνικού του Άρη ξέσπασαν σε κλάματα, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο. Ο Κούπερ μη μπορώντας να κρύψει την αμηχανία προσπάθησε να παρηγορήσει τους δύο Σύρους και στη συνέχεια αποχώρησε.

Πηγή: sdna.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button