Auto Moto

To Hyundai Ioniq 5 αναβαθμίζεται

H Ηyundai έχει αποφασίσει να ανανεώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα το ηλεκτρικό Ioniq 5. Τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά.

Οπτικά η νέα του εκδοχή θα διακρίνεται από τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες που προσθέτουν 20 χιλιοστά στο μήκος του, ενώ έχει μεγαλώσει και η εισαγωγή αέρα.

Το πίσω μέρος θα έχει έναν πιο καθαρό σχεδιασμό, ενώ στο εσωτερικό έχει βελτιωθεί η εργονομία με την υιοθέτηση και φυσικών μπουτόν και διακοπτών και μιας νέας θέσης ασύρματης φόρτισης smartphone. Επίσης έχει υιοθετηθεί ένα σύστημα infotainment νέας γενιάς με OTA (Over The Air) αναβαθμίσεις λογισμικού καθώς και μια κάμερα στο ταμπλό ενώ πλέον η αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων γίνεται με τηλεχειρισμό.

Hyundai-Ioniq-5-4.jpg

Σε ότι αφορά το σύστημα πρόωσης θα είναι διαθέσιμη η μεγαλύτερη μπαταρία των 84,0 kWh από το Ioniq 5 N, που θα εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, ενώ οι αποδόσεις των ηλεκτροκινητήρων παραμένουν στους 170, 325 και 650 ίππους για το κορυφαίο 5 Ν.

Επίσης έχουν γίνει και κάποιες αναβαθμίσεις στο πλαίσιο και την ανάρτηση για ακόμα καλύτερη άνεση, ηχομόνωση και ακαμψία.

Hyundai-Ioniq-5-2.jpg

Σημαντική είναι και η προσθήκη στη γκάμα της σπορτίφ έκδοσης N Line που διαθέτει ένα κιτ αμαξώματος που της εξασφαλίζει μια πιο δυναμική εικόνα και καθίσματα τύπου μπάκετ στο εσωτερικό σε συνδυασμό με κάποιες ειδικές λεπτομέρειες στο διάκοσμο.

Το ανανεωμένο Hyundai Ioniq 5 θα είναι άμεσα διαθέσιμο στην Κορέα και θα ακολουθήσουν μέσα στο έτος οι αγορές ανά τον κόσμο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button