Επικαιρότητα

Μπήκε στην προπόνηση ο Γκίνη , ανεβάζουν στροφές Φαζός και Κορνηλάκης – Galaksias.com

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Γιούχτα, για το ματς της Κυριακής (03/03, 14:00) κόντρα στον Ιωνικό εκτός έδρας.

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Γκίνη, ενώ ρυθμούς ανέβασαν και οι Φαζός και Κορνηλάκης, οι οποίοι ξεπερνούν σιγά σιγά τους τραυματισμούς τους.

 

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ορφανουδάκης όπως και ο Λιποράτσε, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Τελευταία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου, όπου θα γίνει γνωστή και η αποστολή για το παιχνίδι.

Η σχετική ενημέρωση: «Κορυφώνεται η προετοιμασία του Γιούχτα για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ιωνικό (3/3 , 14.00).

 

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το πρωί, δουλεύοντας πάνω στις στατικές φάσεις αλλά και σε κομμάτια τακτικής, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου.

 

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Γκίνη, ενώ με μεγάλη ευχαρίστηση το τεχνικό team βλέπει τους Φαζό και Κορνηλάκη να ανεβάζουν ρυθμούς, δείχνοντας να ξεπερνάνε σιγά σιγά τους τραυματισμούς τους.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ορφανουδάκης όπως και ο Liporace ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

 

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή η οποία θα ταξιδέψει για Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button