ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Με 445 εκατ. ευρώ επιδοτούνται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την ψηφιακή αναβάθμιση τους

Σε περισσότερες από 200 χιλιάδες εκτιμώνται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (έως 250 εργαζόμενους), οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα επωφεληθούν από επιδοτήσεις συνολικού ύψους περίπου 445 εκατ. ευρώ για την ψηφιακή αναβάθμιση τους.

Η δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» ανακοινώθηκε επισήμως σε σημερινή κοινή συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη, οι οποίοι επεσήμαναν τη σημασία που έχει αποκτήσει η ψηφιακή αναβάθμιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους.

Η σχετική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων (https://digitalsme.gov.gr) έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία από τις 22 Ιουνίου με το ενδιαφέρον να είναι ήδη αρκετά έντονο. Σημειώνεται πως το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU, ενώ φορέας υλοποίησης είναι η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger