ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Υποκλίνεται σε έναν Ρώσο δικτάτορα – Επικίνδυνα και αντιαμερικανικά όσα είπε για το ΝΑΤΟ – Galaksias Portal News

Την οργή του Τζο Μπάιντεν προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο ότι «θα αφήσει τη Ρωσία να εισβάλει σε όποια χώρα του ΝΑΤΟ δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της για δαπάνες του 2% του ΑΕΠ στην άμυνα».

Η κριτική του Μπάιντεν στον Τραμπ είναι, σύμφωνα με το CNN, από τις πιο σκληρές που έχει ασκήσει μέχρι σήμερα στον πιθανό αντίπαλό του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο τέως πρόεδρος έστειλε ένα επικίνδυνο αντιαμερικανικό και σοκαριστικό μήνυμα στον κόσμο. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Τραμπ απηύθυνε πρόσκληση στον Πούτιν να εισβάλει σε ορισμένους από τους συμμάχους μας, συμμάχους του ΝΑΤΟ. Είπε ότι αν ένας σύμμαχος δεν δαπανούσε αρκετά χρήματα για την άμυνα, θα ενθάρρυνε τη Ρωσία να “κάνει ό,τι θέλει”» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Μπορείτε να φανταστείτε έναν τέως πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να λέει κάτι τέτοιο; Όλος ο κόσμος το άκουσε. Το χειρότερο είναι ότι το εννοεί…» τόνισε.

«Κανένας άλλος πρόεδρος στην Ιστορία μας δεν έχει υποκλιθεί ποτέ σε έναν Ρώσο δικτάτορα. Επιτρέψτε μου να το πω αυτό όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ: Ποτέ δεν θα το κάνω. Για όνομα του Θεού, είναι χαζό. Είναι ντροπή. Είναι επικίνδυνο. Είναι αντιαμερικανικό» είπε ο Μπάιντεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button