Κόσμος

Μπάνγκινχαμ:Θρίλερ με το θάνατο του μέλους της βασιλικής οικογένειας – Νεκρός με «τραύμα στο κεφάλι»

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει ο θάνατος του μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σε ηλικία μόλις 45 ετών.  

Ο Τόμας Κίνγκστον βρέθηκε νεκρός με «τραύμα στο κεφάλι» και δίπλα στο σώμα του υπήρχε ένα όπλο.

Ο σύζυγος της κόρης του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον, βρέθηκε νεκρός στην εξοχική έπαυλη της οικογένειάς του το βράδυ της Κυριακής (25/2).

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Κέιτι Σκέρετ κατά την ακροαματική διαδικασία της Παρασκευής (1/3) για τις συνθήκες του θανάτου του: «Ο Κίνγκστον επισκεπτόταν το σπίτι των γονιών του στο Cotswolds. Στις 25 Φεβρουαρίου έφαγε μεσημεριανό γεύμα με τους γονείς του. Ο πατέρας του βγήκε να βγάλει βόλτα τα σκυλιά. Όταν επέστρεψε δεν ήταν στο σπίτι και μετά από περίπου 30 λεπτά η μητέρα του πήγε να τον αναζητήσει.

Ο πατέρας του παραβίασε την είσοδο σε ένα κλειδωμένο βοηθητικό κτίριο όταν δεν μπορούσε να πάρει απάντηση. Το βρήκε νεκρό με μοιραίο τραύμα στο κεφάλι. Στη σκηνή υπήρχε ένα όπλο. Κλήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι ο θάνατος δεν είναι ύποπτος».

Η σύζυγός του, λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ, απέτισε φόρο τιμής σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο, που φώτιζε τις ζωές όλων όσοι τον γνώριζαν», ενώ χαρακτήρισε τον θάνατό του «μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button