ΕνημέρωσηΠολιτική

Διαρκές σόου Κωνσταντοπούλου πριν και μετά την ομιλία Καραμανλή στη Βουλή

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβασε πολλές φορές τους τόνους το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24) στη Βουλή και στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας, τόσο πριν όσο και μετά την ομιλία του Κώστα Καραμανλή.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ, μετά την ομιλία του Κώστα Καραμανλή όταν ανέβηκε στο βήμα ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος απευθυνόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε:

«Είστε η επιτομή της χυδαιότητας κ. Κωνσταντοπούλου. Οι συνάδελφοί μου κάνουν αγώνα αντοχής για όλα αυτά που λέτε». Τότε η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να ζητάει επίμονα το λόγο, με τον πρόεδρο Θανάση Μπούρα να μην της τον δίνει, ακολουθώντας το πρωτόκολλο.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αργότερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Είναι κανιβαλική η στάση σας απέναντι στα θύματα. Εγώ δεν κουβαλούσα τσεκούρια, δεν περπάτησα στη ζωή μου με τις πλάτες και τις τσέπες κανενός. Εσάς σας νοιάζει η πολιτική σας επιβίωση. Σήμερα κάνατε την πιο κυνική σας ομολογία, είπατε ότι έχει κριθεί το κατηγορητήριο, με τις ψήφους της ΝΔ».

Μπούρας: Μου σπάσατε τα νεύρα

Μάλιστα κάποια στιγμή ο πρόεδρος Θανάσης Μπούρας είπε ευθέως στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι… του έσπασε τα νεύρα.

Συνέβη ενώ ο κύριος Μπούρας προσπαθούσε να εξηγήσει στους βουλευτές της διαδικασία μετά την ομιλία του Κώστα Καραμανλή. Τότε η κυρία Κωνσταντοπούλου κάτι είπε σε έντονο τόνο. Ο κύριος Μπούρας της απάντησε: «Μας σπάσατε τα νεύρα!».

«Επιτρέπετε να λέτε σε αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος “μας έχετε σπάσει τα νεύρα”; Αλλά αυτά τα κάνετε γιατί αντιλαμβάνεστε την ευθύνη της κυβέρνησης στην τραγωδία των Τεμπών», απάντησε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κρατούσε το κεφάλι του

Νωρίτερα, πριν την ομιλία Καραμανλή, μία από τις αντιπαραθέσεις της ήταν πάλι με τον Θανάση Μπούρα και τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος κατέληξε να… κρατάει το κεφάλι του με τα όσα άκουγε από την κυρία Κωνσταντοπούλου.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Α. Γεωργιάδης: Μην μας κάνετε παρατηρήσεις. Εισαγγελέας είστε κυρία μου;

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σε εμένα μου λέτε “έτσι”;

Θ. Μπούρας: Δεν είστε σε δικαστήριο. Σας παρακαλώ να απευθύνεστε στο ακροατήριο

Ζ. Κωνσταντοπούλου : Τι είπατε;

Α. Γεωργιάδης: Κυρία εθνική εισαγγελεύς…

Θ. Μπούρας: Σας παρακαλώ έχουμε και εμείς αντοχές . Συνεχίστε. Δεν είστε σε δικαστήριο…

Απευθυνόμενη στον Κώστα Καραμανλή του ζήτησε εξηγήσεις γιατί κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής σε συμφωνία με τον πρωθυπουργό και να πει τι αποφάσισε και τι συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη.

Για αρκετή ώρα η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας διαπραγματευόταν με το προεδρείο λέγοντας: Σας έπιασε ο πόνος του χρονόμετρου ενώ γίνεται αυτό το αίσχος από κάτω.

Κλείνοντας η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε απευθυνόμενη στον Κώστα Καραμανλή: Είναι ντροπή και ντρέπομαι για λογαριασμό σας!

 

 

To άρθρο Διαρκές σόου Κωνσταντοπούλου πριν και μετά την ομιλία Καραμανλή στη Βουλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button