Υγεία & Διατροφή

Συνελήφθη η 65χρονη γυναίκα που είχε ταμπουρωθεί στο νοσοκομείο του Άαχεν – Galaksias Portal News

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο του Άαχεν στην Γερμανία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, 65χρονη γυναίκα είχε ταμπουρωθεί σε δωμάτιο και κρατούσε 15 ομήρους.

Η περιοχή γύρω από το νοσοκομείο αποκλείστηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι ζήτησαν από τον κόσμο να αποφεύγει την περιοχή όσο διαρκεί η επιχείρηση. Η αστυνομία τελικά κατάφερε να αιφνιδιάσει τη γυναίκα και να την συλλάβει. Δεδομένου ότι η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε όταν οι αρχές την κάλεσαν να παραδοθεί, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα πυροβόλα όπλα τους για να τερματίσουν την επικίνδυνη κατάσταση. Από τους πυροβολισμούς η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα μεταφέρθηκε έξω από το νοσοκομείο σε φορείο, καλυμμένη με θερμομονωτικό φύλλο. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη μοιραστεί πληροφορίες για την υγεία ή το ιστορικό της.

Το χρονικό

Το απόγευμα της Δευτέρας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν σπεύσει στο νοσοκομείο στο Άαχεν της Γερμανίας μετά από πληροφορίες πως μία ένοπλη γυναίκα φέρεται να κρατά περίπου 15 ομήρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 65χρονη φέρεται να μπήκε στο νοσοκομείο γύρω στις 17:00 με όπλο που στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν ένα ψεύτικο, μια εμφανώς μεγάλη ζώνη και ένα άλλο, άγνωστο ακόμα, αντικείμενο και απειλούσε υπαλλήλους του φυσιοθεραπευτηρίου. Αφού ένας υπάλληλος κατάφερε να πάρει το όπλο από τη γυναίκα, λέγεται ότι οχυρώθηκε στο δωμάτιο ενός ασθενούς και στη συνέχεια άναψε ένα φωτιά σε ένα αντικείμενο και το πέταξε στο διάδρομο.

Στις 22:38 βγήκε από το δωμάτιο και προσπάθησε να κάψει ένα άλλο αντικείμενο στο διάδρομο. Υπήρξε η πληροφορία ότι φορούσε ζώνη με εκρηκτικά, κρατούσε ένα ύποπτο αντικείμενο στο χέρι της και κινούνταν προς τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Όταν η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε όταν οι αρχές την κάλεσαν να παραδοθεί, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον της.

Από τους πυροβολισμούς η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά. Τα σωστικά συνεργεία την έδωσαν αμέσως περίθαλψη.

Όπως αποδείχθηκε αργότερα μετά από έρευνα ειδικών από το LKA NRW, η ζώνη ήταν ομοίωμα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button