Τρόπος Ζωής

Η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφόρησε τη δική της μαρμελάδα φράουλα και έστειλε βάζα στις influencers και φίλες της

Το νέο brand της Μέγκαν Μαρκλ, American Riviera Orchard, είναι έτοιμο και η πρώτη σειρά προϊόντων, μία μαρμελάδα φράουλα, παραδόθηκε στις φίλες της οι οποίες έδειξαν να ξετρελαίνονται.

Η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφόρησε το πρώτο προϊόν της νέας της εταιρείας American Riviera Orchard, την οποία έστειλε σε αρκετές γνωστές φίλες της και influencers, μεταξύ των οποίων η σχεδιάστρια μόδας Tracy Robbins και η Delfina Balquier, σύζυγος του παίκτη του πόλο Nacho Figueras.

Μάλιστα, οι δύο κυρίες θέλησαν, μέσα από το Instagram, να ευχαριστήσουν για το δώρο.

«Ευχαριστώ για το νόστιμο καλάθι! Μου αρέσει πολύ αυτή η μαρμελάδα, δεν νομίζω να την μοιραστώ με κάποιον», έγραψε η Tracy Robbins.

Η Delfina ήταν εξίσου χαρούμενη που έλαβε το γλυκό και μοιράστηκε μια φωτογραφία του υπέροχου πρωινού της με τοστ μαρμελάδας.

O Nacho Figueras με την σύζυγό του Delfina Balquier και η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι – Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η Delfina έγραψε: «Η μαρμελάδα φράουλα με κάνει χαρούμενη και αγαπώ την μαρμελάδα σου American Riviera Orchard», με την ταμπέλα στη δική της συσκευασία να γράφει «10 από 50».

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε για πρώτη φορά το νέο της εγχείρημα τον Μάρτιο, όταν ξεκίνησε ένα site και μια σελίδα στο Instagram με το όνομα «American Riviera Orchard».

Τα προϊόντα δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στην αγορά, με το σάιτ να έχει λίστα αναμονής.

Η Μέγκαν έρχεται να συμπληρώσει τη λίστα των celebrities που πουλάνε τα δικά τους προϊόντα, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail δεν είναι απίθανο να εμπνεύστηκε από τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο, ο οποίος ξεκίνησε να πουλά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης και μαρμελάδας, από τα κτήματα της Κορνουάλης μέσα στη δεκαετία του 1990.

Το νέο εγχείρημα της Μαρκλ έγινε γνωστό με ένα teaser στο Instagram στις 14 Μαρτίου 2024 χωρίς να γίνονται γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες. H επίσημη παρουσίαση θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Τα νέα με τις μαρμελάδες ήρθαν λίγο μετά από την επιβεβαίωση ότι το ζευγάρι θα ξεκινήσει ακόμη δύο νέες σειρές στο Netflix.

Η μία σειρά θα εξερευνήσει «τις απολαύσεις της μαγειρικής, της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας» και επιμελείται η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι αναλαμβάνει την σειρά που θα επικεντρωθεί στο άθλημα του πόλο με το οποίο ασχολείται εδώ και χρόνια.

Πληροφορίες από Skynews, Dailymail

Πηγή φωτογραφιών Reuters

To άρθρο Η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφόρησε τη δική της μαρμελάδα φράουλα και έστειλε βάζα στις influencers και φίλες της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button