Τρόπος Ζωής

Η Τάνια Τσανακλίδου θα δικαστεί για συνέντευξη όπου καλούσε σε εξέγερση

«Δεν το ξέρει κανένας, σας το λέω, τον άλλο μήνα θα δικαστώ», αποκάλυψε η Τάνια Τσανακλίδου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Η Τάνια Τσανακλίδου διευκρίνισε από το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για τη δικαστική της περιπέτεια ότι κατηγορείται πως «ξεσήκωσα τον κόσμο σε βιαιοπραγίες και λέω ρε παιδί μου πόση ανοησία υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων; Δεν βλέπουν μία ηλικιωμένη γυναίκα;».

«Αισθάνομαι ότι έχω προσφέρει σε αυτόν τον κόσμο και όχι μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο ανθρωπιάς, στον διπλανό μου και στην οικογένειά μου. Αισθάνομαι ότι έχω προσφέρει και στο επάγγελμά μου. Πρέπει να σας πω, βέβαια, ότι παρά τρίχα αύριο θα δικαζόμουν. Δεν το ξέρει κανένας, αλλά σας το λέω», είπε αρχικά η Τάνια Τσανακλίδου.

«Είχα δώσει μία συνέντευξη στην «Αυγή» το 2020, μια πολύ μεγάλη συνέντευξη, που ανάμεσα σε όλα και στον προβληματισμό μου έκανα και μία πολιτική τοποθέτηση και είπα ότι έτσι όπως είναι ο κόσμος, πρέπει να γίνει μία εξέγερση. Με κάποιους από την Πελοπόννησο με έστειλαν στον εισαγγελέα και είπαν πως αφήνετε να ξεσηκώνετε τον κόσμο σε βιαιοπραγίες», πρόσθεσε η δημοφιλής καλλιτέχνης.

 

«Θα δικαζόμουν αύριο (σ.σ. 24.01.2024), αλλά απέχουν οι δικηγόροι και θα πάει Φλεβάρη. Φυσικά και θα συνεχίσει. Ότι ξεσήκωσα τον κόσμο σε βιαιοπραγίες και λέω ρε παιδί μου πόση ανοησία υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων; Δεν βλέπουν μία ηλικιωμένη γυναίκα», κατέληξε η Τάνια Τσανακλίδου.

To άρθρο Η Τάνια Τσανακλίδου θα δικαστεί για συνέντευξη όπου καλούσε σε εξέγερση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button