Τρόπος Ζωής

Ο Γιώργος Μαρίνος υπήρξε το μεγαλύτερο σχολείο για μένα – Galaksias Portal News

«Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι σωστή μαμά», λέει η Ηρώ.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη παραχώρησε η Ηρώ. Η τραγουδίστρια μίλησε για το μεγάλωμα του γιου της, το «σχολείο» Γιώργος Μαρίνος και την ψευδαίσθηση των social media.

«Tο τραγούδι ‘Έτσι είμαι εγώ’ εντάσσεται στην εν εξελίξει ζωή μας. Έχω εξελιχθεί από το 2001 που γράφτηκε, δεν τα πάω καλά με τον χρόνο. Οριοθετεί όνειρα, επιθυμίες, στόχους και έρωτες», είπε αρχικά η Ηρώ.

Για τον γιο της, η Ηρώ είπε: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ. Είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός, γι’ αυτό έχω φόβο αλλά του έχω εμπιστοσύνη. Η επίθεση που δέχτηκε τον δυσκόλεψε πολύ. Για πολύ καιρό δε μίλαγε καθόλου γι’ αυτό.

Οι γονείς οφείλουν να βρίσκονται πίσω από τα παιδιά τους και να παρακολουθούν τι κάνουν. Αν αφήσεις το παιδί σου και αδιαφορήσεις θα το καταλάβεις αργά, όταν θα έχει γίνει επικίνδυνο.

Ήμουν πάντα πολύ κοντά στον γιο μου, δούλευα τις ώρες που κοιμόταν. Ήθελα να τον μεγαλώσω εγώ. Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι σωστή μαμά. Δεν είναι εύκολο στην ελληνική κοινωνία να έχεις μονός σου ένα παιδί».

Για την προσωπική της ζωή, η Ηρώ είπε: «Οι σημαντικότεροι σταθμοί της ζωής μου είναι όταν έφυγα από το πατρικό μου για να έρθω στην Αθήνα και η απόκτηση του γιου μου.

Ένα παιδί έρχεται να σε βγάλει από το κέντρο του εγώ σου και να σε μεταφέρει σε ένα άλλο κέντρο που είναι το παιδί σου.

Έχω νιώσει πολλά πάθη αλλά λίγους έρωτες στη ζωή μου. Ο έρωτας και ο θάνατος είναι οι καταλύτες του σύμπαντος. Ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα μου ήταν ο Γιώργος Μαρίνος, υπήρξε το μεγαλύτερο σχολείο για εμένα».

 

Κλείνοντας, η Ηρώ είπε: «Σήμερα τα παιδιά ξεκινάνε από το πιο ‘ψηλό σκαλί’ που είναι η αναγνωρισιμότητα και καταλήγουν στην ανωνυμία χωρίς να τους θυμάται κανείς.

Τα social media δίνουν την ψευδαίσθηση στους ανθρώπους ότι είναι σημαντικοί και υπαρκτοί. Το να κυνηγάς τα social media δεν είναι λύση για να κάνει κανείς καριέρα, πρέπει να διαθέτεις προσωπικότητα.

Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης αν θεωρείς πως το εγώ σου είναι το κέντρο του κόσμου».

To άρθρο Ηρώ: Ο Γιώργος Μαρίνος υπήρξε το μεγαλύτερο σχολείο για μένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button