ΑθλητικάΕνημέρωση

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος LIVE για τα μπαράζ του Conference League – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Φερεντσβάρος στο πρώτο παιχνίδι για τα μπαράζ του Conference League και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Στο κρίσιμο παιχνίδι Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Πειραιωτών, ο νέος προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος και ξεκινάει έτσι στα… βαθιά με τα μπαράζ του Conference League.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος από το Newsit.gr

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί από την UEFA μια από τις καλές ευρωπαϊκές σφυρίχτρες της, ο 35χρονος Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ, ο οποίος μόνο άγνωστος δεν είναι στην πειραϊκή ομάδα.

Ο Νίμπεργκ διηύθυνε για πρώτη φορά αγώνα του Ολυμπιακού στις 11/8/2022, όταν οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στις 13/11/2022 ήταν άρχων στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο Φάληρο (0-0) και στις 10/8/2023 σφύριξε στη νίκη της ελληνικής ομάδας επί της Γκενκ με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τον γ΄ προκριματικό του Europa League.

Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Μεχμέτ Τσουλούμ και Αντρέας Σόντερκβιστ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται δύο Γερμανοί, ο Μάρκο Φριτς και ο Σέρεν Στορκς.

Το παιχνίδι θα γίνει σε κατάμεστο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια.

To άρθρο Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος LIVE για τα μπαράζ του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button