ΕνημέρωσηΠολιτική

Μπήκε στο παντοπωλείο για ψώνια και βγήκε με μισό εκατομμύριο ευρώ – Galaksias Portal News

Αξέχαστη θα μείνει, σε έναν κάτοικο της Ανθούσας, η πρόσφατη επίσκεψη του στο παντοπωλείο της γειτονιάς. Μπήκε στο κατάστημα για τα καθιερωμένα ψώνια, δοκίμασε την τύχη του στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΔΗ»,  αξίας 5 ευρώ, και κέρδισε 500.000 ευρώ.

«Πρόκειται για έναν τακτικό πελάτη του καταστήματος μας, που ψωνίζει συχνά βασικά αγαθά για το σπίτι όπως γάλα, ψωμί και αυγά. Όπως συνηθίζει, μαζί με τα ψώνια, πήρε κι έναν λαχνό «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΔΗ» του παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ», αναφέρει ο Χάρης Μακρής, ιδιοκτήτης του παντοπωλείου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ανθούσας 210.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αφού σκράτσαρε, δεν είπε κάτι, αλλά βγήκε έξω από το κατάστημα και ύστερα από λίγο με φώναξε. Βγαίνοντας μου είπε «Χάρη, πήρα πεντακόσια». Αρχικά πίστεψα πως είχε κερδίσει 500 ευρώ. Χάρηκα και του είπα μπράβο σε καλή μεριά, ενώ έφευγα για να επιστρέψω στο πόστο μου. Εκείνος, όμως, με έπιασε από το χέρι και μου έδειξε τον λαχνό. Όταν είδα το σύμβολο με το αστέρι και δίπλα το πόσο των 500.000 ευρώ έπαθα σοκ. Τα έχασα. Υπήρχε και άλλος κόσμος στο μαγαζί, οπότε αγκαλιαστήκαμε διακριτικά και πήγε προς το σπίτι του. Φυσικά, συνεχίζει να επισκέπτεται το κατάστημα μας για τα ψώνια του, καθώς και να δοκιμάζει την τύχη του στο ΣΚΡΑΤΣ», συμπληρώνει ο κ. Μακρής.

Το ΣΚΡΑΤΣ διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από παιχνίδια, τα οποία μοιράζουν κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ. Οι λαχνοί του παιχνιδιού διατίθεται από καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button