ΑθλητικάΕνημέρωση

Οι πανηγυρισμοί του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των παικτών με τον κόσμο – Galaksias Portal News

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν με την ψυχή τους το τεράστιο διπλό (79-81) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια.

Ο Κέντρικ Ναν πέτυχε το buzzer beater της χρονιάς, υπογράφοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Μπολόνια. Μετά το καλάθι της νίκης από τον Αμερικανό γκαρντ, ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί των παικτών με τον κόσμο που έδωσε βροντερό  “παρών”  στο γήπεδο, ενώ έντονα έζησε το φινάλε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είδε από κοντά τους πράσινους σ’ ακόμα ένα φετινό εκτός έδρας παιχνίδι.

Από την πλευρά τους, ο Κώστας Σλούκας με τον Κέντρικ Ναν έφυγαν κατευθείαν προς το μέρος της κερκίδας που βρισκόντουσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για να πανηγυρίσουν.

Ο Κέντρικ Ναν υπέγραψε το τεράστιο διπλό του τριφυλλιού και πλέον οι πράσινοι χρειάζoνται δύο νίκες κόντρα στις γερμανικές ομάδες για να ολοκληρώσει μία ονειρική κανονική διάρκεια.

Αρχής γενομένης την επόμενη εβδομάδα από το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο και στη συνέχεια, στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:
05/04 Μπάγερν – Παναθηναϊκός
11/04 Παναθηναϊκός – Αλμπα

 

To άρθρο Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Οι πανηγυρισμοί του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των παικτών με τον κόσμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button