ΕνημέρωσηΠολιτική

Μηχανοκίνητος και Κλασσικός Αθλητισμός θρηνούν την απώλεια του Σταύρου Τριντή

“’Έφυγε” μετά από πέντε μήνες μάχη με τα σοβαρά τραύματα που έγιναν ως αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος, ο Πρωταθλητής Σταύρος Τριντής, που διέπρεπε στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, αλλά και στον Κλασσικό, αφού ήταν αθλητής στίβου και από το 2000 και μετά ήταν ο φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ομάδας Στίβου, έχοντας βοηθήσει μέσα από τη δουλειά του εκατοντάδες αθλητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ξεκίνημα της αγωνιστικής του καριέρας στη μοτοσυκλέτα έγινε όταν ένας παλιότερος οδηγός σε ένα track day στις Σέρρες είδε το ταλέντο του Σταύρου και τον προέτρεψε να ασχοληθεί με τους Αγώνες. Η παιδεία ως αθλητής του Στίβου του επέτρεψε γρήγορα να αποκτήσει τις δεξιότητες που χρειάζεται η αγωνιστική μοτοσυκλέτα και να ενταχθεί στην οικογένεια των Αγώνων Ταχύτητας. Το αποκορύφωμα ήρθε το 2018 όταν αναδείχθηκε Πρωταθλητής της κατηγορίας Supersport και συνέχισε τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, πριν περάσει στα Superbike που θα αγωνιζόταν και φέτος.
Παράλληλα στη δουλειά του για την Εθνική Ομάδα Στίβου, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους τους αθλητές και τους ανθρώπους της ομάδας και στις ελεύθερες ώρες του είχε βοηθήσει στον τομέα της φυσικοθεραπείας και πολλούς αθλητές του μηχανοκίνητου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τον περασμένο Μάρτιο στην προσπάθεια να αποφύγει έναν μεγάλης ηλικίας πεζό που είχε περάσει το δρόμο με κόκκινο για τους πεζούς, έπεσε και κτύπησε έχοντας σοβαρό τραυματισμό. Έδωσε τον ύστατο Αγώνα του πέντε μήνες σε νοσοκομεία, χειρουργεία και προσπάθεια αποκατάστασης, αλλά έχασε τη μάχη και “έφυγε” για το μεγάλο ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων.
Θα τον θυμόμαστε με το ωραίο του χαμόγελο και τη δίψα του για μοτοσυκλέτα.
Καλό ταξίδι Σταύρε!!!

Με τον Alex De Angelis στις Σέρρες, στη Σχολή Προπονητών Μοτοσυκλέτας

Με τον Δημήτρη Διατσίδη στο Στάδιο ειρήνης και Φιλίας σε Διεθνείς Αγώνες Στίβου, λίγες ημέρες πριν το ατύχημα

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button