ΕνημέρωσηΟικονομία

Συγκίνηση στην κηδεία της Αιμιλίας Γερουλάνου στο Α’ Νεκροταφείο – Galaksias Portal News

Το μεσημέρι του Σαββάτου (27.1) τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της Αιμιλίας Γερουλάνου παρουσία πλήθους κόσμου. Η Αιμιλία Γερουλάνου έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη (24/01) σε ηλικία 90 ετών.

Η μητέρα του γνωστού πολιτικού, Παύλου Γερουλάνου, ήταν αρχαιολόγος και είχε υπηρετήσει το αξίωμα της Προέδρου του Μουσείου Μπενάκη. Ο Παύλος Γερουλάνος από την Παρασκευή είχε γνωστοποιήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το γεγονός μέσω μίας λιτής ανάρτησης. Μάλιστα, στη δημοσίευση που έκανε εξέφρασε και την επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του Μουσείου Μπενάκη, που τόσο η μητέρα του είχε αγαπήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Παύλος Γερουλάνος – όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, φίλοι και συνεργάτες – αποχαιρέτησαν την Αιμιλία Γερουλάνου.

Ανάμεσα σε άλλους, στην κηδεία βρέθηκαν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Δούκας, η Άννα και ο Γιώργος Νταλάρας, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, o Παύλος Γλύξμπουργκ και η μητέρα του, Άννα Μαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button