ΕνημέρωσηΠολιτική

Εξοργιστική η πρόταση της εισαγγελέως για τον Μίχο – Galaksias Portal News

«Είναι εξοργιστική η πρόταση της εισαγγελέως του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για αθώωση του Ηλία Μίχου για το έγκλημα του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό» αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ αναφέρει πως ο Ηλίας Μίχος πέφτει στα «μαλακά» με την πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και 

Πρόκειται για πρόταση, που οδηγεί στο να ”πέσει στα μαλακά” ο συγκεκριμένος δράστης ”ξεπλένοντας”, τελικά, το κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης του ανήλικου κοριτσιού» τονίζει σε σχόλιό του το ΚΚΕ και προσθέτει:

«Αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της σήψης της καπιταλιστικής κοινωνίας, του εχθρικού κράτους, που αφήνει απροστάτευτα τα θύματα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ”αθωώνει” τους δράστες-τέρατα. Φυσικά, όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να ενοχοποιείται η καταγγελία παρόμοιων κυκλωμάτων, τέτοιες προτάσεις δεν μπορούν να θεωρούνται έκπληξη».

«Επιβεβαιώνεται ότι πραγματική ασπίδα προστασίας απέναντι στην πολύμορφη βία είναι το εργατικό-λαϊκό κίνημα, που και τώρα θα αντιπαλέψει κάθε προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων» υπογραμμίζει, καταλήγοντας, το σχόλιο του κόμματος.

To άρθρο ΚΚΕ για Κολωνό: Εξοργιστική η πρόταση της εισαγγελέως για τον Μίχο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button