ΕνημέρωσηΠολιτική

Οργισμένη αντίδραση Ρωμανού για το «ευχής έργο η ευρωπαία εισαγγελέας να ρίξει την κυβέρνηση» του Νίκου Φαραντούρη

Σφοδρή ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας μετά τις δηλώσεις του στελέχους και υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φαραντούρη ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας».

«Χθες βράδυ, μέσα σε λίγα λεπτά, ο κ. Φαραντούρης είπε ότι είναι «ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία Εισαγγελέας» και ότι δεν έχει σημασία τι λέει ο Άρειος Πάγος, αφού «στη χούντα έλεγε ότι θα επικρατήσει η Επανάσταση», γυρίζοντάς μας στις πιο σκοτεινές εποχές, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Και συνέχισε: «Επιβεβαιώνει ότι η περιφρόνηση των θεσμών και η υπονόμευση της Δημοκρατίας είναι συνυφασμένες με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπό τη νέα του ηγεσία. Η μόνη τους έγνοια για τους θεσμούς είναι πώς θα τους εργαλειοποιήσουν για να ρίξουν την κυβέρνηση, όπως όταν κυβέρνησαν ήταν πώς θα τους εργαλειοποιήσουν για να κλείσουν φυλακή τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Μετά από αυτές τις αδιανόητες δηλώσεις, θεωρούμε αυτονόητο ότι ο κ. Φαραντούρης δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής».

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Φαραντούρης σε συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι «η ευρωπαία εισαγγελέας έριξε την κυβέρνηση στη Ρουμανία», συμπλήρωσε ότι «θα ήταν ευχής έργον να κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα». Όταν του ζητήθηκαν διευκρινίσεις ο κ. Φαραντούρης επέμεινε λέγοντας «εάν αποκρύπτει σκάνδαλα, ναι, εάν δεν θέλει (σ.σ. η κυβέρνηση) να διαλευκάνει υποθέσεις».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button