ΕνημέρωσηΠολιτική

Μια καθαρή νίκη της ΝΔ θα εκπέμψει το μήνυμα της εντολής για συνέχεια – Galaksias Portal News

«Το βράδυ της 9ης Ιουνίου, θα εξαχθούν πολιτικά συμπεράσματα και τα αποτελέσματα θα διαμορφώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς. Οι επικείμενες ευρωπαϊκές εκλογές δεν είναι, ούτε ουδέτερες, ούτε αδιάφορες, ούτε μόνο ευρωπαϊκές. Μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα εκπέμψει το μήνυμα της σταθερότητας, της εμπιστοσύνης και της εντολής για συνέχεια»: Το μήνυμα αυτό έστειλε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην Παλλήνη, σε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος, με θέμα: «Το πολιτικό ζητούμενο των προσεχών ευρωεκλογών».

Ταυτοχρόνως, τόνισε πως «είναι εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας όμως και τα ευρωπαϊκά ζητήματα που έχουμε μπροστά μας και μας αφορούν άμεσα: Ευρωπαϊκή Αμυντική Πολιτική, Κοινή Αγροτική Πολιτική, μετανάστευση, ανταγωνιστικότητα ευρωπαϊκών προϊόντων. ‘Αλλη η πολιτική με πλειοψηφία σοσιαλιστών, κομμουνιστών, πρασίνων, άλλη με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τούτων δοθέντων, συμπέρανε, «η κάλπη των ευρωεκλογών δεν προσφέρεται, ούτε για μηνύματα, ούτε για αδιαφορία, ούτε για αποχή, ούτε για χαλαρή ψήφο. Η παράταξή μας, ενωμένη, είναι έτοιμη να δώσει δυναμικά και αυτή τη μάχη!».

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν οι δημοτικές τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, Παλλήνης και Ραφήνας – Πικερμίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button