Τρόπος Ζωής

Όταν χώρισα με τον Μάριο Αθανασίου ο γιος μου ήρθε στο κρεβάτι μου και ξάπλωσε – Galaksias Portal News

Το δικό της βίωμα από τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου και την αντίδραση του γιου της περιέγραψε η Μαρία Σολωμού στο τελευταίο της podcast. Αφορμή ήταν πως ένα διαζύγιο επηρεάζει τα παιδιά. 

Η Μαρία Σολωμού περιέγραψε πως το πρωί που έφυγε από το σπίτι τους ο Μάριος Αθανασίου και ενώ δεν του είχαν πεί τίποτα για τον χωρισμό, ο γιος της, 2,5 ετών τότε, πήρε στο κρεβάτι της και ξάπλωσε. 

«Κανένα παιδί δεν θέλει να χωρίσει η μαμά του και ο μπαμπάς του, κανένα. Εγώ θυμάμαι, δεν με ενδιέφερε καθόλου, έλεγα “δεν θα χωρίσετε να πάω να μείνω με τον μπαμπά μου;”. Αυτό τους έλεγα όταν ήμουν μικρή, γιατί δεν την ήθελα τη μάνα μου. Δεν χώρισαν.

Πραγματικά είμαι το μόνο παιδί που ξέρω που αν είχαν χωρίσει οι γονείς μου θα έλεγα “τι ωραία, δόξα τω Θεώ, μπράβο, τι ωραία!”. Φαντάσου να είχα προβληματικό σπίτι», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Και συνέχισε: «Είναι λάθος να σκέφτεστε τα παιδιά, τα παιδιά θα συνηθίσουν και κάποια στιγμή θα πάνε και σε κάποιον γιατρό.

Ο γιος μου ήταν 2,5 χρονών τη μέρα που έφυγε ο Μάριος -πήγαινε παιδικό, δεν το είδε όλο αυτό- ήρθε το πρωί στο κρεβάτι μου και ξάπλωσε. Δεν του είχαμε πει ότι έφυγε ο πατέρας του.

Ήρθε στο κρεβάτι μου και κοιμήθηκε εκεί, 2,5 χρονών. Και όχι, δεν είναι το παιδί θαύμα, είναι ένα κανονικό παιδί. Όλα τα παιδιά ξέρουν».

To άρθρο Μαρία Σολωμού: Όταν χώρισα με τον Μάριο Αθανασίου ο γιος μου ήρθε στο κρεβάτι μου και ξάπλωσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button