ΕνημέρωσηΟικονομία

Έλαμψαν τα «αστέρια» – Βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές 2023 – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Η ΟΜΑΕ συνδύασε τις απονομές των πρωταγωνιστών για το 2023 με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  της. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο γνωστός από το χώρο των αναβάσεων, «Κανέλλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι απονομές έγιναν (*) την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου παρουσία του Υπουργού  Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Προέδρου της Επιτροπής Αθλητισμού στην Περιφέρεια Αττικής, κ. Μιχάλη Ζαμπίδη και του συμβούλου  Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, κ. Κωνσταντίνου Μαρκουίζου. Την εκδήλωση κάλυψε η Cosmote TV, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του μηχανοκίνητου αθλητισμού τα τελευταία χρόνια, προβάλλοντας τους Ελληνικούς αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, ο Αντιπρόεδρος της ΟΜΑΕ, Ιωάννης Μεσημέρης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, δίνοντας τους παράλληλα συγχαρητήρια για τις επιδόσεις τους την περασμένη χρονιά, τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει κάνει και πάλι δυναμική είσοδο στη διεθνή σκηνή, με 4 διεθνείς διοργανώσεις να φιλοξενούνται στη χώρα μας το 2024.

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της ΕΠ.Α., Φωτεινή Ψαρράκου ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που στήριξαν όλες τις μορφές αγώνων το 2023, αναφέροντας πως εκδόθηκαν περισσότερες από 4000 αγωνιστικές άδειες. Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στα σωματεία, καθώς και σε όλα τα στελέχη που στηρίζουν και συντελούν στην άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Η ΟΜΑΕ βράβευσε για την προσφορά του στο χώρο, τον Υπουργό Υποδομών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του τόνισε τα σημαντικά οφέλη που είχε η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, ενώ ανέφερε και τις κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά το περιβόητο θέμα των πινακίδων των ιστορικών οχημάτων.

Βραβεύτηκαν, επίσης, για την προσφορά τους, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η Τροχαία, το Πυροσβεστικό Σώμα, η Cosmote TV, ο υπεύθυνος υλικών της ΟΜΑΕ, κ. Γιώργος Διονυσόπουλος, καθώς και η ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στα FIA Motorsport Games το 2022.

Ακολούθησε η βράβευση των πρωταγωνιστών του 2023, σε όλες τις μορφές αγώνων που έλαβαν χώρα την περασμένη χρονιά. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι αθλητές που διέπρεψαν στο χώρο του Karting, στο χώρο του Drift, στις Αναβάσεις, στο Dragster, στα χωμάτινα και ασφάλτινα ράλλυ, στο χώρο των Ιστορικών αυτοκινήτων, στο χώρο των Regularity, στα 4×4 και στις Δεξιοτεχνίες Βορείου Ελλάδος.

(*) Κτήμα Domaine Karras στην Κερατέα

Οι φωτογραφίες είναι από: Photoshop Company

 

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button