Τρόπος Ζωής

Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, το σώμα του καθενός είναι κτήμα του – Galaksias Portal News

Συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε από καρδιάς στην «Ιδιωτική Κατακραυγή», και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, κάνοντας μάλιστα και μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία στη μουσική, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Με πέτυχε ο Γιώργος Νταλάρας 14 ετών έξω από ένα μαγαζί που είχε επισκεφθεί. Εγώ τραγουδούσα απ’ έξω και όταν εκείνος βγήκε, μου λέει: όταν έρθεις στην Αθήνα, να έρθεις να με βρεις.

Θυμάμαι, επίσης, ότι την επόμενη μέρα μετά την απόλυση από τον στρατό, έπρεπε εσπευσμένα να πετάξω για Αθήνα. Με περίμενε ο Γιώργος Χατζηνάσιος για να πω το τραγούδι των τίτλων στο Άγγιγμα Ψυχής. Το κρατούσε, το «φρέναρε» καιρό για να το πω εγώ», περιγράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Η τελευταία μου συνεργασία σε νυχτερινό κέντρο ήταν το 2009 με τους Onirama. Είπα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που τραγουδάω σε μπουζούκια. Ήταν άλλα τα λεφτά τότε.

Θα μπορούσε ένας καλλιτέχνης με τα ποσά που δίνονταν τότε να πει ότι σταματάω το τραγούδι και πάλι να έχει καβάτζα», τονίζει ο τραγουδιστής.

«Με τη Ζέτα διατηρούμε πολύ καλές επαφές. Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε. Τώρα πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί. Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing.

Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

To άρθρο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, το σώμα του καθενός είναι κτήμα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button