Υγεία & Διατροφή

Μοτοσυκλέτα και Leasing, το επόμενο βήμα – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπηρεσίες χρονομίσθωσης μοτοσυκλετών και scooter είναι κάτι που μπορεί να καλύψει τις εταιρικές και ιδιωτικές ανάγκες μετακίνησης με δύο τροχούς. Κάτι που στα αυτοκίνητα είναι αρκετά διαδεδομένο, μιας και το μέλλον δείχνει ότι όλο και περισσότερο πηγαίνουμε προς μια κατεύθυνση μικρότερης ανάγκης για ιδιοκτησία οχημάτων.
Φυσικά με δεδομένο ότι τα μηχανοκίνητα δίκυκλα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι οποιουδήποτε άλλου μέσου μετακίνησης. Καταναλώνουν λίγο λιγότερο καύσιμο, βρίσκουν πολύ πιο εύκολα χώρο για στάθμευση, απαιτούν ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συντήρησης και συνολικά μας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, μειώνοντας σημαντικά και το άγχος του οδηγού για το αν θα φτάσει έγκαιρα στον προορισμό του.
Στην Ελλάδα, η εταιρεία Andeli δραστηριοποιείται στον τομέα της μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing) εδ’ω και αρκετό καιρό, προσφέροντας – ανάλογα με τις ανάγκες μας – την ιδανική λύση για την καθημερινή μας μετακίνηση, είτε αυτή γίνεται για τη δουλειά, είτε για την αναψυχή μας.
H χρονομίσθωση είναι κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες, επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες που θέλουν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν τις μοτοσυκλέτες τους χωρίς να δεσμεύσουν πολύτιμο κεφάλαιο ή να επιβαρυνθούν με υποχρεώσεις δανεισμού. Στην Andeli γίνεται αναλυτικά ενημέρωση για τα προγράμματα χρονομίσθωσης που έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
Απόκτηση μοτοσυκλέτας ή Scooter Honda
Οδήγηση πάντα των πιο τεχνολογικά προηγμένων μοντέλων της αγοράς
Επιλογή του εξοπλισμού: βαλίτσες, κάγκελα, φάρους ασφαλείας, συναγερμό, ειδικούς χρωματισμούς, κ.α.
Δωρεάν συντήρηση της μοτοσυκλέτας σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία ανά την Ελλάδα
Χρήση γνήσιων ανταλλακτικών της Honda
Απαλλαγή κόστους διαχείρισης της μοτοσυκλέτας
Εξοικονόμηση χρόνου, χώρου και χρήματος
Απαλλαγή από την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας
5 χρόνια εγγύηση
24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης
24ωρη κάλυψη Οδικής Βοήθειας
Ευελιξία σε αναπροσαρμογή προγράμματος
Δωρεάν αλλαγή ελαστικών κάθε 15,000χλμ ή δύο χρόνια (όποιο έρθει πρώτο)
Όχημα αντικατάστασης
Δωρεάν κράνος οδηγού
Πλήρες πακέτο ασφάλισης το οποίο περιλαμβάνει υποχρεωτική αστική ευθύνη, ασφάλεια ολικής κλοπής, επιλογή μικτής ασφάλισης, νομική προστασία και επέκταση εγγύησης για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης

EICMA 2022 Press conference

Το “Who is who” της εταιρίας
Η Andeli είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία, η πρώτη στον χώρο που δραστηριοποιήθηκε στο Leasing μοτοσυκλετών και scooter. Καλύπτει τις ανάγκες μεμονωμένων μοτοσυκλετιστών αλλά και ομάδων από αναβάτες που θέλουν να χαρούν το μαγικό κόσμο της μοτοσυκλέτας. Πέραν της δυνατότητας που δίνει για μακροχρόνια μίσθωση μοντέλων του κορυφαίου κατασκευαστή Honda, επιπρόσθετα παρέχει βραχυχρόνια ενοικίαση μοτοσυκλετών και scooter κάθε τύπου και κυβισμού. Ταυτόχρονα διοργανώνει και μοτοσυκλετιστικές εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό με αναγνωρισμένους F.I.M. Moto Tour Assistants. Σε κάθε περίπτωση, οι προδιαγραφές ξεφεύγουν από τα στερεότυπα και χαρακτηρίζονται από παροχές με ξεκάθαρα ευρωπαϊκά πρότυπα. Με όπλα της την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία, προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην αναπροσαρμογή των εκάστοτε προγραμμάτων. Η ομάδα της Αndeli και ο στόλος των μοτοσυκλετών της βρίσκεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Μεσογείων 355, ΤΚ 15231, Χαλάνδρι Αττικής. Επικοινωνία: 210-6533968, info@andelimototouring.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button