ΑθλητικάΕνημέρωση

«Η Τούμπα θα κρίνει τον πρωταθλητή, προσοχή όσοι βρεθούν στη Λαμία» – Galaksias Portal News

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως το πρωί της Πέμπτης (25.04) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της όμως, καλεί τους οπαδούς της ομάδας που θα βρεθούν στο ΔΑΚ Λαμίας να είναι προσεκτικοί -καθώς παραμονεύει ο κίνδυνος τιμωρίας- και τονίζουν πως η Τούμπα θα κρίνει τον πρωταθλητή και δεν θα πρέπει να είναι ξανά άδεια.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας τη Λαμία (17:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1) και με ανακοίνωσή του καλεί τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός και να μην προβεί σε ενέργειες που θα φέρουν σε δύσκολη θέση την ομάδα.

Στην ανακοίνωση του, ο ΠΑΟΚ αναφέρει ότι παραμονεύει κίνδυνος τιμωρίας και τονίζει πως η Τούμπα θα κρίνει τον πρωταθλητή και πως δεν θα πρέπει να είναι ξανά άδεια (σ.σ. ο ΠΑΟΚ έχει στην έδρα του τα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό).

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα μας έχει μπροστά της πέντε τελικούς, προκειμένου να γράψει ιστορία και μας χρειάζεται όλους δίπλα της. Ο πρώτος θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (24.04) στη Λαμία και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους από κανέναν.

Πριν ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες υποδεχθούν τους τρεις συνδιεκδικητές του τίτλου στην Τούμπα, ο Δικέφαλος δοκιμάζεται στο «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στη Λαμία, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες δεν θα είναι μόνοι τους στη Φθιώτιδα. Θα έχουν δίπλα τους τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που θα τους δώσει ενέργεια για να πετύχουν τον στόχο τους.

Πρέπει όσοι θα βρεθούν στη Λαμία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς όπως αποδείχθηκε και στο παρελθόν, οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Ο ΠΑΟΚ παραμένει η μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε χωρίς κόσμο στο γήπεδο της στα φετινά Play Offs. Δεν πρέπει να δώσουμε καμία αφορμή, σε κανέναν ενόψει των τριών τελικών στην Τούμπα.

Στηρίζουμε την ομάδα μας με τη φωνή μας και το πάθος μας, δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε καπνογόνα, δεν ανάβουμε βεγγαλικά, δεν αναρτούμε πανό με υβριστικό, πολιτικό, σεξουαλικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο και δεν πλησιάζουμε το γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Δεν απαντάμε σε προκλήσεις και προστατεύουμε την ομάδα μας.

Η Τούμπα θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή και πρέπει να κάνουμε όλοι το χρέος και να βεβαιωθούμε πως θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το φινάλε.

Πάμε να γράψουμε ιστορία!».

To άρθρο ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα θα κρίνει τον πρωταθλητή, προσοχή όσοι βρεθούν στη Λαμία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button